joi | 28 martie, 2024 |
Starea pietei: DESCHISA

Lansare de carte - Prima mea investitie 10 povesti despre bursa

17.08.2017

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) va invita la evenimentul de lansare a cartii „Prima mea investitie”, ce cuprinde 10 povesti despre bursa ale unor investitori din piata de capital locala. „Prima mea investitie” este poate mai putin despre investitii si mai mult despre experienta unor oameni ale caror pasiuni comune sunt investitiile si bursa. Lansarea oficiala a cartii „Prima mea investitie” va avea loc in 17 august, ora 09:30, la sediul Bursei de Valori Bucuresti, etaj 14.

Cartea „Prima mea investitie” spune povestea unor investitori care si-au descoperit pasiunea pentru investitii devreme, inca din liceu, sau mai tarziu, dupa implinirea varstei de 50 de ani. Sunt persoane cu vieti diferite, cu experiente diverse, împrastiati în toata România sau peste mari si tari. Fiecare dintre cele 10 povesti reprezinta un barometru al starii de spirit pe care bursa ti-o poate da.

„Prima mea investitie” a fost scrisa cu ocazia Zilei Nationale a Investitiilor, un demers al Bursei de Valori Bucuresti si al partenerilor sai de a institui o astfel de zi in data de 15 mai in fiecare an. Lansarea cartii in librariile din Bucuresti si din tara reprezinta o continuare fireasca a acestui demers.

Confirmarea participarii se face prin completarea formularului de mai jos. Participarea este gratuita în limita locurilor disponibile.