joi | 28 martie, 2024 |
Starea pietei: DESCHISA

Stiri Piata


TERAPLAST SA - TRP

Hotarari CA - numire director general

Data Publicare: 16.01.2017 15:43:18

Cod IRIS: 94234

RAPORT CURENT

In conformitate cu Legea nr. 297/2004 si Regulamentul CNVM nr. 1/2006

Data raportului: 16 ianuarie 2017

Denumirea societatii emitente: TERAPLAST S.A.

Sediul social: Bistrita, Parc Industrial Teraplast, DN 15A, KM 45+500, Bistrita-Nasaud

Numar de telefon: 0263/238.202

Numar de fax: 0263/231.221

Numar de inregistrare ORC: J06/735/1992

Cod unic de inregistrare: RO3094980

Capital social subscris si varsat: 56.643.266 lei

Piata reglementata pe care se tranzactioneaza: Bursa de Valori Bucuresti, cat. standard, simbol TRP

Evenimente importante de raportat

a) Schimbari in controlul asupra societatii – nu este cazul

b) Achizitii sau instrainari substantiale de active – nu este cazul

c) Procedura falimentului - nu este cazul

d) Tranzactii de tipul celor enumerate la art. 225 din Legea nr. 297/2006 – nu este cazul

e) alte evenimente

Compania Teraplast S.A. informeaza actionarii si potentialii investitori cu privire la faptul ca va avea, incepand cu data de 16 ianuarie 2017, un nou Director General in persoana lui Mircea Hotoleanu. Alexandru Stanean, care a detinut functia de Director General Interimar din 10 noiembrie 2014, va coordona incepand de anul acesta activitatile de export ale Grupului Teraplast.

Domnul Hotoleanu s-a alaturat echipei Grupului in octombrie 2016 cand a fost numit membru in Consiliului de Administratie al Teraplast, functie pe care o va pastra si in continuare. Mircea Hotoleanu are un doctorat in inginerie si in ultimii 7 ani a detinut functia de Director al Centrului de Inginerie al Emerson Cluj. Domnul Hotoleanu are o experienta de peste 20 ani in domeniul industrial, iar in perioada 2001-2009 a detinut functii de conducere in mai multe companii industriale din Finlanda.

Mircea Hotoleanu, Director General Teraplast: „In perioada urmatoare ne vom concentra cu preponderenta pe dezvoltarea de noi produse si pe cresterea calitatii produselor existente. Avem un centru de cercetare si dezvoltare care va avea o contributie importanta in noua strategie si in plus, Grupul Teraplast dispune de facilitati tehnologice moderne care pot sustine dezvoltarile vizate in urmatorii ani. Teraplast are de indeplinit angajamente luate in fata actionarilor si am incredere ca impreuna cu echipa pe care o voi conduce vom avea rezultatele pe care ni le propunem”.

O componenta importanta a strategiei de business a Grupului Teraplast este dezvoltarea exporturilor. In acest context, Grupul a creat functia de Director Export care va fi coordonata de Alexandru Stanean.

Alexandru Stanean, Director Export Teraplast: „In ultimii trei ani Grupul Teraplast si-a dezvoltat constant prezenta pe pietele externe, astfel ca in primele noua luni din 2016 acest indicator reprezinta peste 20% din cifra de afaceri consolidata. In 2017 ne propunem ca exporturile sa ajunga la 25% din cifra de afaceri a Grupului Teraplast”.

In vederea asigurarii unei informari complete si corecte a actionarilor si potentialilor investitori, redam continutul integral al Deciziei emise de Consiliul de Administratie, din data de 16 ianuarie 2017:

DECIZIA

Consiliului de Administratie al Societatii TERAPLAST S.A.

J06/735/1992, RO 3094980

Nr. 4 din data de 16 ianuarie 2017

In temeiul art.153^20 si urmatoarele din Legea 31/1990 privind societatile cu modificarile la zi, a prevederilor Legii nr.297/2004 privind piata de capital si ale Regulamentului CNVM nr. 1/2006 privind emitentii si operatiunile cu valori mobiliare, modificat prin Regulamentul CNVM nr. 31/2006, precum si a prevederilor din actul constitutiv al Societatii TERAPLAST S.A., avand sediul in extravilanul municipiului Bistrita, Parc Industrial Teraplast, DN 15A, km 45+500, cod postal 427298, judetul Bistrita-Nasaud, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J06/735/1992, avand CUI 3094980, in cadrul sedintei online din data de 16 ianuarie 2017, la care au participat toti membrii Consiliului de Administratie,

Avand in vedere:

a. Prevederile Legii nr. 31/1990 privind societatile, potrivit carora,

Art. 143:

(1)Consiliul de administratie poate delega conducerea societatii unuia sau mai multor directori, numind pe unul dintre ei director general.

(2)Directorii pot fi numiti dintre administratori sau din afara consiliului de administratie.

b. Decizia Consiliului de Administratie nr. 36 din data de 09 noiembrie 2014, prin care s-a aprobat numirea domnului Alexandru Stanean, in functia de Director General interimar al Teraplast S.A., incepand cu data de 10.11.2014, pana la data numirii de catre Consiliul de Administratie a Directorului General al Teraplast S.A. Pe perioada asigurarii interimatului functiei de Director General al Societatii, atributiile domnului Alexandru Stanean aferente functiei de Director General adjunct detinuta anterior au fost suspendate.

In urma deliberarilor, Consiliul de Administratie,

DECIDE

1. Aproba numirea domnului Mircea Hotoleanu in functia de Director General al Teraplast S.A, pentru o perioada de 3 ani, incepand cu data de 16.01.2017.

Structura votului: 4 voturi pentru, 1 vot abtinere, 0 voturi impotriva

2. Ia la cunostinta incetarea, prin demisie, a mandatului de Director General Adjunct al companiei, acordat domnului Alexandru Stanean, incepand cu data de 16.01.2017.

Structura votului: 5 voturi pentru, 0 vot abtinere, 0 voturi impotriva

3. Aproba efectuarea, la Oficiul Registrului Comertului Bistrita-Nasaud, a demersurilor de incetare a mandatului acordat domnului Alexandru Stanean, ca urmare a numirii domnului Mircea Hotoleanu in functia de Director General al Teraplast S.A.

Structura votului: 5 voturi pentru, 0 vot abtinere, 0 voturi impotriva

4. Mandateaza pe domnul Dorel Goia, in calitate de Presedinte al Consiliului de Administratie al Teraplast S.A., sa negocieze si sa semneze contractul de mandat ce va fi incheiat de Teraplast cu Directorul General nou desemnat, precum si actul aditional de incetare a contractului de mandat incheiat de societate cu Directorul General Adjunct.

Structura votului: 5 voturi pentru, 0 vot abtinere, 0 voturi impotriva

5. Aproba infiintarea in organigrama si statul de functii al Teraplast S.A., incepand cu data de 16.01.2017, a unui post de Director Vanzari (Export), care va fi ocupat de la data infiintarii de catre dl. Stanean Alexandru.

Structura votului: 5 voturi pentru, 0 vot abtinere, 0 voturi impotriva

6. Mandateaza pe domnului Dorel Goia, Presedinte al Consiliului de Administratie, si pe doamna Magda-Eugenia Palfi-Tirau – Administrator, in vederea semnarii, in numele si pe seama Consiliului de Administratie, a deciziei ce va fi adoptata.

Structura votului: 5 voturi pentru, 0 vot abtinere, 0 voturi impotriva

7. Mandateaza pe doamna Kinga Vaida, in calitate de consilier juridic al Societatii, care se legitimeaza cu C.I. seria XB, nr. 370326, eliberata de Politia Bistrita la data de 26.06.2012, sa indeplineasca toate formalitatile necesare, in vederea inregistrarii Deciziei la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud si a publicarii acesteia in Monitorul Oficial al Romaniei, partea a-IV-a.

Structura votului: 5 voturi pentru, 0 vot abtinere, 0 voturi impotriva

Prezenta Decizie a fost redactata si semnata azi, 16 ianuarie 2017, in 4 (patru) exemplare originale, din care 1 (un) exemplar pentru societate si 3 (trei) pentru a fi depuse la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud.

Dorel Goia

Presedinte al Consiliului de Administratie

Pentru relatii suplimentare va rugam sa contactati Departamentul de Relatia cu Investitorii al Teraplast, telefon 0752-101.639, e-mail: anca.rif@teraplast.ro, persoana de contact Anca Rif – Investor Relations Manager.



 Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.