sâmbătă | 20 aprilie, 2024 |

Anunturi

Actiunile DN Agrar Group intra la tranzactionare pe piata AeRO in 2 februarie

31.01.2022

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca miercuri, 2 februarie, actiunile DN Agrar Group intra la tranzactionare pe piata AeRO, segmentul de actiuni al Sistemului Multilateral de Tranzactionare. Actiunile grupului vor fi disponibile sub simbolul bursier DN. DN Agrar Group este o entitate infiintata in 2008 in zona centrala a Transilvaniei si care, in prezent, cuprinde 11 companii care activeaza in domenii precum zootehnie, productie agricola vegetala, prestari servicii in agricultura, logistica, transport si turism. La acestea se adauga o ferma preluata recent, cu fonduri obtinute in cadrul plasamentului privat incheiat in iulie anul trecut.

Listarea actiunilor se realizeaza in urma derularii in luna iulie 2021 a unui plasament privat pentru majorarea capitalului social al companiei. Un numar de 117 persoane fizice si juridice au subscris pentru 13.631.408 actiuni noi, cu o valoare nominala de 0,2 lei si un pret de subscriere de 1,81 lei/actiune. Valoarea capitalizarii anticipate a companiei este de aproape 96 milioane de lei, valoare calculata din numarul total de actiuni disponibile de 53.031.408 si pretul de 1,81 lei/actiuni din plasament). Plasamentul privat si listarea actiunilor au fost realizate cu sprijinul BRK Financial Group.

Echipa DN Agrar Group va suna pe 2 februarie clopotelul Bursei de Valori Bucuresti. Evenimentul va fi transmis LIVE, de la ora 10:00, pe canalele social media ale BVB Facebook, YouTube si LinkedIn.

Mai multe informatii despre companie sunt disponibile aici.