vineri | 29 martie, 2024 |

Anunturi

Obligatiunile Elefant Online intra la tranzactionare pe 1 februarie 2022

27.01.2022

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca marti, 1 februarie 2022, intra la tranzactionare obligatiunile retailerului online, Elefant Online, in valoare de 17.469.900 RON. Obligatiunile se vor tranzactiona pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare sub simbolul bursier ELF26.

Listarea obligatiunilor se realizeaza in urma derularii unui plasament privat in luna noiembrie 2021, plasament in cadrul caruia au fost emise obligatiuni corporative, negarantate, nominative, neconditionate, neconvertibile, denominate in RON catre 122 de investitori. Plasamentul privat si listarea obligatiunilor au fost realizate cu sprijinul Tradeville.

Aceasta este a doua emisiune de obligatiuni a companiei Elefant Online listata la Bursa de Valori Bucuresti. Prima a avut loc loc in anul 2018 si a constat in emisiunea a 76.514 obligatiuni cu o valoare nominala de 100 RON/obligatiune si o rata a dobânzii fixa de 9,00%/an. Obligatiunile au fost rambursate integral la termen la data de 27 septembrie 2021.

Echipa Elefant va suna pe 1 februarie 2022 clopotelul Bursei de Valori Bucuresti cu ocazia inceperii tranzactionarii obligatiunilor ELF26 la bursa. Evenimentul va fi transmis LIVE, de la ora 10:00, pe canalele social media ale BVB Facebook, YouTube si LinkedIn.

Mai multe informatii despre obligatiunile Elefant Online sunt disponibile aici.