vineri | 19 aprilie, 2024 |

Anunturi

Actiunile STK Properties intra la tranzactionare pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare in 18 mai

16.05.2022

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca miercuri, 18 mai, intra la tranzactionare actiunile STK Properties pe piata AeRO, segmentul de actiuni al Sistemului Multilateral de Tranzactionare. Actiunile companiei vor fi disponibile sub simbolul bursier STKP. STK Properties este un vehicul investitional infiintat de fondul de investitii STK Emergent.

Compania a derulat in martie 2022 un plasament privat de vanzare de actiuni, in cadrul caruia au participat 40 de investitori, dintre care 7 sunt profesionali si 33 de retail. Compania a atras de la investitori suma de 3,5 milioane de lei, in urma vanzarii a 1.552.300 actiuni la un pret de 2,25 de lei/actiune. Fondurile atrase vor fi utilizate pentru dezvoltarea si finalizarea unui proiect imobiliar in Cluj-Napoca, pana in 2027. Capitalizarea anticipata a companiei este de aproape 21 milioane de lei. Plasamentul privat si listarea actiunilor au fost realizate cu sprijinul BRK Financial Group.

Mai multe informatii despre actiunile STKP sunt disponibile aici.