sâmbătă | 25 mai, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Evenimente


Seminar Fluent in Finante la Craiova 19 septembrie

19.09.2019

Te asteptam la seminarul educational gratuit „Fluent in Finante” destinat persoanelor fizice care sunt interesate sa cunoasca mai bine modul in care se pot realiza investitiile pe piata de capital romaneasca.

Ne vedem la Craiova pe 19 septembrie, intre orele 18:00 – 20:00, la hotel Ramada Plaza.

Seminarul este organizat de Bursa de Valori Bucuresti (BVB) in colaborare cu firma de brokeraj Estinvest, partener al evenimentului si cu sprijinul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Pe parcursul seminarului, vei invata elemente de baza despre investitii la Bursa de Valori Bucuresti si cum poti sa devii investitor pe piata de capital. Speakerii iti vor prezenta tipurile de investitii posibile si vor fi disponibili pentru a-ti raspunde la intrebari.

Agenda:
18:00 - 18:45 - Concepte de baza pentru investitori. Introducere in piata de capital 
                         Ileana Botez, Sef Departament Listari, Bursa de Valori Bucuresti
18:45 - 19:00 - Q&A
19:00 - 19:45 - Cum devii investitor si client al unei societati de brokeraj 
                         Lucian Isac, Director General, SSIF Estinvest  
19:45 - 20:00 - Q&A

In aceeasi zi, Bursa de Valori Bucuresti va organiza la Craiova, workshop-ul “Investeste pentru viitor!”, care vine in intampinarea mediului de afaceri si a antreprenorilor romani, cu scopul de a propune utilizarea parghiilor si mecansimelor bursiere dedicate dezvoltarii afacerilor acestora.

Daca doresti sa afli mai multe informatii despre workshop-ul Investeste pentru viitor, intra AICI.

 

Pentru o buna organizare a seminarului Fluent in Finante, va rugam sa va inscrieti utilizand formularul de mai jos.
Pentru a afla mai multe despre pietele de capital, administrarea finantelor personale si cum sa devii investitor la Bursa de Valori Bucuresti viziteaza: www.fluentinfinante.ro.

Disclaimer:
Datele solicitate de Bursa de Valori Bucuresti in formularul de inregistrare vor fi procesate de Bursa de Valori Bucuresti doar in scopul organizarii evenimentului si nu vor fi distribuite catre terti, urmand ca, ulterior, informatiile colectate sa fie sterse.
Daca bifati casuta „As vrea sa ma abonez la newsletter”, adresa dumneavoastra de email va ramane in baza de date a Bursei de Valori Bucuresti.