vineri | 19 aprilie, 2024 |

Anunturi

Actiunile Simtel Team intra la tranzactionare pe piata AeRO in 1 iulie

29.06.2021

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca joi, 1 iulie, actiunile Simtel Team, companie romaneasca de inginerie si tehnologie, intra la tranzactionare pe piata AeRO, segmentul de actiuni al Sistemului Multilateral de Tranzactionare al bursei. Actiunile companiei se vor tranzactiona sub simbolul bursier SMTL.

Listarea Simtel Team vine dupa derularea unui plasament privat de actiuni, la sfarsitul lunii mai 2021, prin care compania a strans de la investitori 13,7 milioane lei. 154 de investitori au participat la plasamentul privat prin care Simtel Team a vandut 15% din capitalul social, respectiv 1.055.000 de actiuni la un pret de 13 lei/actiune. Plasamentul privat si listarea au fost realizate cu sprijinul BT Capital Partners, iar ulterior listarii Cornerstone Communications va asista Simtel Team in calitate de Consultant Autorizat.

Echipa Simtel Team va suna pe 1 iulie, de la ora 10:00, clopotelul Bursei de Valori Bucuresti cu ocazia inceperii tranzactionarii actiunilor companiei pe piata AeRO. Evenimentul va fi transmis LIVE pe canalele de social media ale BVB Facebook si YouTube.

Mai multe informatii despre companie sunt disponibile pe site-ul BVB la acest LINK.