sâmbătă | 09 decembrie, 2023 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


BURSA DE VALORI BUCURESTI SA - BVB

Informare - Retragere candidatura

Data Publicare: 20.11.2023 10:59:41

Cod IRIS: FA906

 

INFORMARE

 

Societatea Bursa de Valori Bucuresti S.A. aduce la cunostinta actionarilor faptul ca, in data de 20.11.2023, Dl. Nicusor Marian Buica, candidat inscris pe Lista candidatilor pentru pozitiile de membru sau membru si Presedinte al Consiliului Bursei aferenta Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor din data de 22/23.11.2023 („AGOA”), a notificat retragerea candidaturii pentru functia de membru al Consiliului de Administratie al societatii Bursa de Valori Bucuresti S.A.   

Va rugam sa aveti in vedere aceasta informare la exprimarea optiunilor de vot aferente punctului 2 de pe agenda Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor BVB din data de 22/23.11.2023.

Informatii despre AGOA se pot obtine la Departamentul Juridic si Secretariat General in fiecare zi lucratoare, intre orele 9:00-18:00, la telefon 021 - 307.95.00, respectiv la adresa de email: actionariat@bvb.ro.

 

 

 

 

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.