vineri | 22 septembrie, 2023 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


Softbinator Technologies - CODE

Incheierea unui contract semnificativ

Data Publicare: 05.08.2022 18:00:19

Cod IRIS: 65698

Catre: Bursa de Valori Bucuresti S.A.

         Autoritatea de Supraveghere Financiara

 

RAPORT CURENT 28/2022

Intocmit in conformitate cu Legea nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata, Regulamentul ASF nr. 5/2018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata si/sau Codul Bursei de Valori Bucuresti pentru Sistemul Multilateral de Tranzactionare.

 

Data raportului

05.08.2022

Denumirea societatii

Softbinator Technologies S.A

Sediul social

Strada COSTACHE NEGRI, Nr. 1-5, Etaj 4, Sectorul 5, Bucuresti, Romania

Telefon

+40 31 860 21 01

Email

investors@softbinator.com

Website

investors.softbinator.com

Nr. inreg. la ONRC

J40/13638/2017

Cod unic de inregistrare

RO 38043696

Capital social subscris si varsat

1.026.690 lei

Numar de actiuni

10.266.900

Simbol

CODE

Piata de tranzactionare

MTS AeRO Premium

Evenimente importante de raportat: Incheierea unui contract semnificativ
 

Conducerea Softbinator Technologies S.A. (denumita in continuare „Compania”) informeaza actionarii cu privire la semnarea unui contract semnificativ, valoarea acestuia depasind 10% din venitul total, aferent ultimelor situatii financiare anuale. Detaliile contractului sunt furnizate mai jos:

Vanzator / Contractor: Softbinator Technologies S.A.

Client: nedivulgat conform clauzei de confidentialitate; nu este o entitate afiliata; client din domeniul business to consumer, localizat in Statele Unite ale Americii, Silicon Valley

Tipul contractului: contract de prestari servicii 

Valoarea totala a contractului: Valoarea totala estimata a contractului este de aproximativ 5 milioane lei (fara TVA). Pana la data publicarii prezentului raport, Compania a emis facturi, in baza contractului, in valoare de 1.869.867 lei (fara TVA)

Obiectul contractului: dezvoltare software

Durata contractului: 24.03.2023

 

Daniel ILINCA

Director General

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.