sâmbătă | 25 mai, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


Digi Communications N.V. - DIGI

Digi anunta suplimentarea si incheierea ofertei de obligatiuni de catre RCS&RDS

Data Publicare: 30.01.2020 9:02:09

Cod IRIS: B3A8D

 

Catre:

Autoritatea de Supraveghere Financiara

Sectorul Instrumente si Investitii Financiare

 

Bursa de Valori Bucuresti

Piata Reglementata, Categoria Int’l (Actiuni)

De la:

DIGI COMMUNICATIONS N.V. 

RAPORT CURENT

conform prevederilor Legii nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata si Regulamentului Autoritatii de Supraveghere Financiara nr. 5/2018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata, precum si prevederile relevante din Codul Bursei de Valori Bucuresti

Data raportului:

30 ianuarie 2020

Denumirea entitatii emitente:

DIGI COMMUNICATIONS N.V. („Societatea”)

Sediul social:

Amsterdam, Regatul Tarilor de Jos

Adresa sediului operational:

Bucuresti, str. Dr. Staicovici nr.75, Forum 2000 Building, Faza 1, et.4, Sectorul 5,  Romania

Numarul de telefon/fax:

+4031.400.65.05/ +4031.400.65.06

Numarul de inregistrare la Camera de Comert si Industrie din Regatul Tarilor de Jos si Numarul de Identificare a Persoanelor Juridice si Parteneriatelor din Regatul Tarilor de Jos (RSIN):

Numarul de inregistrare la Camera de Comert si Industrie din Regatul Tarilor de Jos: 34132532/29.03.2000

RSIN: 808800322

Cod fiscal:

RO 37449310

Capital Social:

6.810.042,52 EUR

Numarul de actiuni emise:

100.000.000 (din care (i) 64.556.028 actiuni clasa A, cu o valoare nominala de zece eurocenti (€ 0,10) fiecare si (ii) 35.443.972 actiuni clasa B, cu o valoare nominala de un eurocent (€ 0,01) fiecare)

Numarul de actiuni admise la tranzactionare:

35.443.972 actiuni clasa B

Piata Reglementata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare emise:

Bursa de Valori Bucuresti, Segmentul Principal, Categoria Int’l (Actiuni)

Evenimente importante de raportat:     

Societatea raporteaza suplimentarea si incheierea ofertei de obligatiuni senioare garantate de catre RCS & RDS S.A., filiala din Romania a Societatii („RCS&RDS”).

Societatea doreste sa isi informeze actionarii si investitorii ca la data de 29 ianuarie 2020, RCS&RDS a determinat cu succes pretul ofertei („Oferta”) de (i) obligatiuni senioare garantate in valoare de 450 milioane Euro cu o rata a dobanzii de 2,5% pe an si cu scadenta in 2025 si (ii) obligatiuni senioare garantate in valoare de 400 milioane Euro cu o rata a dobanzii de 3,25% pe an si cu scadenta in 2028 („Obligatiunile”).

Citigroup Global Markets Europe AG va avea rolul de Coordonator Global (Global Coordinator) si Detinator Comun al Registrului de Subscrieri (Joint Physical Bookrunner) in legatura cu Oferta. ING Bank N.V., London Branch si UniCredit Bank AG vor avea rolul de Detinatori Comuni ai Registrului de Subscrieri (Joint Physical Bookrunner) in legatura cu Oferta.

Este anticipat ca decontarea Obligatiunilor va avea loc la data de 5 februarie 2020.

Veniturile brute rezultate ca urmare a desfasurarii Ofertei vor fi utilizate (o asemenea utilizare, impreuna cu Oferta, fiind denumita in continuare „Refinantarea”): (a) pentru replata anticipata a sumei aferente principalului Obligatiunilor 2023, in suma de 550 milioane Euro si pentru plata sumei de 22,3 milioane Euro reprezentand prima de replata anticipata si dobanda acumulata, dar neplatita, catre detinatorii Obligatiunilor 2023; (b) pentru rambursarea anticipata si/sau rambursarea unei sume de aproximativ 88,9 milioane Euro (calculata la cursul de schimb RON/Euro afisat de Banca Nationala a Romaniei pentru data de 23 ianuarie 2020), reprezentand principalul aferent contractului de facilitate de credit contractat de Grup la data de 7 octombrie 2016 (astfel cum a fost modificat la data de 16 octombrie 2017 si la data de 5 iunie 2019), incheiat, printre altii, intre RCS&RDS, in calitate de imprumutat, si BRD-Groupe Societe Generale S.A., Citibank, N.A., London Branch, ING Bank N.V. si UniCredit Bank S.A., in calitate de aranjori principali; (c) pentru rambursarea anticipata a unei sume de aproximativ 73,4 milioane Euro (calculata la cursul de schimb RON/Euro afisat de Banca Nationala a Romaniei si/sau la cursul de schimb HUF/Euro afisat de Banca Centrala a Ungariei pentru data de 23 ianuarie 2020, dupa caz), reprezentand principalul aferent contractului de facilitate de credit contractat de Grup la data de 1 februarie 2018 (astfel cum a fost modificat la data de 9 martie 2018), incheiat intre RCS&RDS si DIGI Ungaria, in calitate de imprumutati, Societatea, in calitate de garant, Citibank N.A., London Branch si ING Bank N.V., in calitate de aranjori principali mandatati, ING Bank N.V., in calitate de agent al facilitatii de credit, precum si alte institutii financiare, in calitate de creditori; (d) pentru replata unor facilitati de tip „overdraft” (fara incetarea acestora); (e) pentru plata de costuri, cheltuieli si taxe/comisioane in legatura cu Refinantarea (care includ onorariul datorat Coordonatorului Global (Global Coordinator) si Detinatorului Comun al Registrului de Subscrieri (Joint Physical Bookrunner) si Detinatorilor Comuni ai Registrului de Subscrieri (Joint Physical Bookrunner), costuri si onorarii juridice si contabile, precum si alte costuri ale tranzactiei); si (iv) pentru scopuri corporative generale (care pot include achizitii).

Este anticipat ca Obligatiunile vor fi admise pe Lista Oficiala a Irish Stock Exchange plc (tranzactionata drept Euronext Dublin) si admise la tranzactionare pe piata reglementata operata de aceasta. Un prospect cu privire la Obligatiunile emise va fi pus la dispozitia publicului pe pagina web a Societatii in timp util.

***

Pentru mai multe informatii privind Oferta si Obligatiunile, va rugam sa consultati raportul curent din data de 27 ianuarie 2020, disponibil la

http://bvb.ro/FinancialInstruments/SelectedData/NewsItem/DIGI-Oferta-obligatiuni-RCS-RDS-in-val-de-800mil-EURO-si-ajustare-sit-fin-Q3-2019/8A562

Acest anunt nu este o oferta cu privire la titluri de valoare pentru vanzare in Statele Unite. Titlurile de valoare nu pot fi oferite sau vandute in Statele Unite fara o inregistrare prevazute de sau o exceptare de la inregistrare conform Securities Act. Niciun titlu de valoare dintre cele precizate mai sus nu va fi inregistrat in baza Securities Act, si nicio oferta publica in legatura cu asemenea titluri nu va fi facuta disponibila in Statele Unite.

Serghei Bulgac

Director General (Chief Executive Officer)

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.