vineri | 22 septembrie, 2023 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


Digi Communications N.V. - DIGI

RCS&RDS, filiala din Romania a Digi, lanseaza serviciul Digi Mobil 5G Smart

Data Publicare: 27.06.2019 10:55:36

Cod IRIS: 28453

 

 

Catre:

 

Autoritatea de Supraveghere Financiara

Sectorul Instrumente si Investitii Financiare

 

Bursa de Valori Bucuresti

Piata Reglementata, Categoria Int’l (Actiuni)

De la:

DIGI COMMUNICATIONS N.V. 

RAPORT CURENT

conform prevederilor Legii nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata si Regulamentului Autoritatii de Supraveghere Financiara nr. 5/2018 privind emitentii si operatiunile cu valori mobiliare, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si prevederile art. 99 din Codul Bursei de Valori Bucuresti, Titlul II, Emitenti si Instrumente Financiare

Data raportului:

27 iunie 2019

Denumirea entitatii emitente:

DIGI COMMUNICATIONS N.V. („Societatea”)

Sediul social:

Amsterdam, Regatul Tarilor de Jos

Adresa sediului operational:

Bucuresti, str. Dr. Staicovici nr.75, Forum 2000 Building, Faza 1, et.4, Sectorul 5,  Romania

Numarul de telefon/fax:

+4031.400.65.05/ +4031.400.65.06

Numarul de inregistrare la Camera de Comert si Industrie din Regatul Tarilor de Jos si Numarul de Identificare a Persoanelor Juridice si Parteneriatelor din RegatulTarilor de Jos (RSIN):

Numarul de inregistrare la Camera de Comert si Industrie din Regatul Tarilor de Jos: 34132532/29.03.2000

RSIN: 808800322

Cod fiscal:

RO 37449310

Capital Social:

6.810.042,52 EUR

Numarul de actiuni emise:

100.000.000 (din care (i) 64.556.028 actiuni clasa A, cu o valoare nominala de zece eurocenti (€ 0,10) fiecare si (ii) 35.443.972 actiuni clasa B, cu o valoare nominala de un eurocent (€ 0,01) fiecare)

Numarul de actiuni admise la tranzactionare:

35.443.972 actiuni clasa B

Piata Reglementata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare emise:

Bursa de Valori Bucuresti, Segmentul Principal, Categoria Int’l (Actiuni)

 

Evenimente importante de raportat: Lansarea de catre RCS & RDS S.A., filiala Digi Communications N.V. din Romania, a serviciului Digi Mobil 5G Smart

Dorim sa informam actionarii si investitorii ca azi, 27 iunie 2019, filiala din Romania a Societatii, RCS & RDS S.A. (“RCS&RDS”), anunta lansarea comerciala a noului serviciu Digi Mobil 5G Smart, ce va fi furnizat prin intermediul primelor statii de emisie 5G ale RCS&RDS. Lansarea marcheaza si startul procesului de dezvoltare a viitoarei retele 5G a RCS&RDS. Lansarea va avea loc in cadrul unui eveniment de marketing organizat in Centrul Vechi al Bucurestiului, la care au confirmat prezenta inclusiv reprezentanti ai autoritatilor si presei.

Ulterior lansarii serviciului, clientii serviciilor Digi Mobilale RCS&DS vor avea acces la servicii cu viteze 5G si latenta mica, furnizate prin intermediul primelor statii de baza 5G ale RCS&RDS. In urmatoarele saptamani, pe langa statiile de baza 5G active din Bucuresti, RCS&RDS va lansa serviciul si in urmatoarele cinci localitati din Romania: Constanta si Mamaia, Oradea, Cluj-Napoca si Iasi. Incepand din luna septembrie a acestui an este previzionata lansarea serviciului in Sinaia, Busteni, Predeal, Brasov, Poiana Brasov, Timisoara, Craiova si Sibiu.

Dezvoltarea retelei 5G va fi graduala (la fel si investitiile planuite pentru o asemenea dezvoltare), urmarind interesul pietei fata de aceasta noua tehnologie.

Serghei Bulgac

Director General (Chief Executive Officer)

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.