marți | 03 octombrie, 2023 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. - IMP

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

Data Publicare: 18.09.2023 11:56:34

Cod IRIS: 57D05

Catre: Autoritatea de Supraveghere Financiara - Sectorul Instrumente si Investitii Financiare

             Bursa de Valori Bucuresti

             Piata Reglementata

 

De la: IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A.

18.09.2023

RAPORT CURENT

 

Conform prevederilor Regulamentului UE nr. 596/2014 privind abuzul de piata, ale Regulamentului ASF nr.5/2018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata, respectiv ale Legii nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata

 

 

Eveniment important de raportat:

 

Prin prezenta informam cu privire la tranzactiile efectuate in calitate de persoana care exercita responsabilitati de conducere / persoane care au o legatura stransa cu aceasta fata de emitentul IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR SA de catre FDI ACTIVE DINAMIC administrat de SAI Swiss Capital Asset Management SA.

                                                                                                                                            

 

 

Atasam prezentei notificarea primita.

 

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A.

Director General

Constantin Sebesanu

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.