joi | 18 aprilie, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


FONDUL DESCHIS DE INVESTITII ETF ENERGIE PATRIA-TRADEVILLE - PTENGETF

Notificare cu privire la numarul de titluri de participare aflate in circulatie

Data Publicare: 16.03.2023 10:12:18

Cod IRIS: BEB6E

 

Nr. Iesire: 358/16.03.2023

Catre:  BURSA DE VALORI BUCURESTI S.A.

 

Referitor la:  Notificare cu privire la numarul de titluri de participare aflate in circulatie

 

Conform art. 107^2 alin (3) lit. b) pct. i. din Codul BVB – operator de piata, Cartea I, Titlul II, Capitolul VI, Sectiunea 4

 

SAI Patria Asset Management SA, in calitate de administrator al FDI ETF Energie Patria-Tradeville (simbol: PTENGETF), OPCVM Tranzactionabil inregistrat la ASF sub nr. CSC06FDIR/400128 informeaza ca, la data de 15 martie 2023, numarul total al titlurilor de participare aflate in circulatie este 1.090.000.

 

 

 

 

Cu stima,

 

Director General                                                                    Ofiter de conformitate

Razvan Florin Pasol                                                                         Adrian Ciortan  

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.