sâmbătă | 09 decembrie, 2023 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


ROMCARBON SA - ROCE

Parteneriat pentru Invatamantul Dual Tehnic Preuniversitar si Universitar

Data Publicare: 20.11.2023 18:00:13

Cod IRIS: 64A66

                                                                                                            Nr.1244/20.11.2023

 

RAPORT CURENT

Conform:Regulamentului A.S.F. nr.5/2018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata;Legii nr.24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata;Legii nr.31/1990, a societatilor, republicata su cu modificari ulterioare;Actul constitutiv al societatii S.C. ROMCARBON S.A.

Data raportului:20.11.2023

Denumirea entitatii emitente: ROMCARBON S.A

Sediul social: Buzau, str. Transilvaniei nr. 132, judetul Buzau

Numarul de telefon: 0238/723.115/ Numar fax:0238/710.697

Codul unic de inregistrare:RO 1158050

Numar de ordine in Registrul Comertului:J 10/83/1991

Capital social subscris si varsat: 52.824.419,20 lei

Piata reglementata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare emise: BVB Categoria Standard

 

Evenimente de raportat: Semnare Contract de finantare aferent ajutorului de minimis

ROMCARBON S.A. (denumita in continuare „Romcarbon sau Compania”) informeaza piata cu privire  faptul ca a semnat cu Ministerul Educatiei, Contractul de finantare aferent ajutorului de minimis in cuantum de 50.000 lei, ca partener in cadrul proiectului ” Centru de Excelenta pentru Invatamantul Dual – Tehnic Preuniversitar si Universitar Buzau”.

Proiectul ”Centru de Excelenta pentru Inavatamantul Dual – Tehnic Preuniversitar si Universitar Buzau” in valoarea de peste 20 Mil. Euro va fi dezvoltat de Municipiului Buzau, in calitate de lider de parteneriat, cu finantarea din Planul National de Redresare si Rezilienta, avand ca parteneri un numar de 9 companii din Municipiul Buzau, printre care si Romcarbon.

Acest parteneriat va da posibilitatea Romcarbon de a se implica activ in procesul de formare si instruire tehnica a tinerilor care vor alege sa urmeze cursurile Centrului de Excelenta pentru Invatamantul Dual – Tehnic Preuniversitar si Universitar Buzau, si face parte din strategia pe termen lung a companiei de a atenua efectele crizei din piata muncii, cauzata de contractia numarului de angajati pregatiti in domeniile de activitate al companiei.

 

 

Cu deosebita stima, 

Presedintele Consiliului de Administratie

si

Director General

Huang Liang Neng


 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.