duminică | 03 martie, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


S.N.G.N. ROMGAZ S.A. - SNG

Contract ROMGAZ BLACK SEA Ltd.

Data Publicare: 16.03.2023 15:37:36

Cod IRIS: 013F7

 

16 martie 2023

 

C O M U N I C A T

 

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. informeaza actionarii si investitorii cu privire la faptul ca filiala sa, ROMGAZ BLACK SEA Ltd., a incheiat astazi, 16 martie 2023, contractul cadru de transport pentru preluarea in Sistemul National de Transport a gazelor naturale ce vor fi exploatate din zacamantul Neptun Deep.

 

Contactul cadru de transport gaze naturale a fost incheiat cu operatorul sistemului national de transport gaze, S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A., in urma derularii si incheierii cu succes a unui proces de rezervare de capacitate incrementala in conformitate cu procedura aprobata de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (A.N.R.E.).

 

Prin incheierea acestui contract se rezerva capacitatea tehnica necesara pentru preluarea gazelor in Sistemul National de Transport, fapt care va permite valorificarea pe piata a gazelor naturale din zacamintele din perimetrul Neptun Deep. Contractul a fost incheiat pentru perioada septembrie 2026 - septembrie 2042.

 

Directorul general al S.N.G.N. ROMGAZ S.A., domnul Razvan Popescu, declara: “Semnarea contractului reprezinta un reper important in dezvoltarea proiectului Neptun Deep, documentul constituind printre altele una din conditiile necesare implementarii atat a investitiilor offshore cat si a celor care vizeaza dezvoltarea infrastructurii de transport necesar preluarii cantitatilor de gaze naturale care vor fi produse in perimetrul Neptun Deep”.

 

Director General,

Razvan POPESCU

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.