sâmbătă | 09 decembrie, 2023 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. - SNN

Resincronizarea Unitatii 1 la SEN

Data Publicare: 19.11.2023 17:39:43

Cod IRIS: 0F680

Raport curent conform prevederilor Regulamentului ASF nr. 5/2018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata

Data raport: 19.11.2023

Denumirea entitatii emitente: Societatea Nationala NUCLEARELECTRICA S.A.

Sediul social: Bulevardul Iancu de Hunedoara, nr. 48, Sector 1, Bucuresti

Numarul de telefon/fax: 021.203.82.00 / 021.316.94.00

Codul unic de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului: 10874881

Numar de ordine in Registrul Comertului: J40/7403/1998

Capital social subscris si varsat: 3.016.438.940 lei

Piata reglementata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare emise: Bursa de Valori Bucuresti

 

Catre:             Bursa de Valori Bucuresti

                        Autoritatea de Supraveghere Financiara

 

Eveniment important de raportat: Resincronizarea Unitatii 1 CNE Cernavoda de la SEN

 

SN Nuclearelectrica SA (SNN) anunta ca Unitatea 1 a CNE Cernavoda a fost resincronizata la Sistemul Energetic National in data de 19 noiembrie 2023.

Unitatea 1 a CNE Cernavoda s-a deconectat automat de la reteaua nationala de distributie a energiei electrice in seara zilei de 18 noiembrie 2023, ca urmare a conditiilor meteo care au cauzat pertubatii in sistemul energetic national.

Deconectarea automata a Unitatii 1, precum si lucrarile de remediere, s-au efectuat in siguranta, in conformitate cu procedurile specifice ale CNE Cernavoda, aplicabile in aceste situatii si nu au avut impact asupra securitatii nucleare, personalului unitatii, populatiei si mediului inconjurator.

Conducerea companiei multumeste tuturor echipelor de profesionisti implicati in aceasta remediere. Acestia au dovedit un nivel ridicat de excelenta profesionala, asumare a responsabilitatii, coordonare si angajament in derularea acestor lucrari.

 

Cosmin Ghita

Director General Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.