joi | 18 aprilie, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


OMV PETROM S.A. - SNP

Convocare AGOA si AGEA OMV Petrom SA pentru 26 aprilie 2023

Data Publicare: 16.03.2023 18:00:19

Cod IRIS: 18F8A

In conformitate cu Legea nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata (republicata) si Regulamentul Autoritatii de Supraveghere Financiara nr. 5/2018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata

 

Data raportului: 16 martie 2023

Denumirea entitatii emitente: OMV Petrom S.A.

Sediul social: Bucuresti, Str. Coralilor, nr. 22, sector 1, (“Petrom City”)

Numarul de telefon/fax: 0372 161930/0372 868518

Codul unic de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului: 1590082

Atribut fiscal: RO

Numar de ordine in Registrul Comertului: J 40/8302/1997

Capital social subscris si varsat: 6.231.166.705,80 RON

Piata reglementata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare emise: Bursa de Valori Bucuresti si Bursa de Valori din Londra

 

 

Eveniment important de raportat:

Convocarea Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor si a Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor OMV Petrom S.A. pentru data de 26 aprilie 2023 (prima convocare)

 

In conformitate cu Actul Constitutiv al OMV Petrom S.A., Legea Societatilor nr. 31/1990, Legea nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata, Regulamentul Autoritatii de Supraveghere Financiara nr. 5/2018 privind emitentii si operatiunile cu valori mobiliare, OMV Petrom S.A. convoaca prin prezenta actionarii societatii la Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor si Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor pentru data de 26 aprilie 2023 (prima convocare).

 

Convocarile pentru Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor si Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor urmeaza sa fie publicate si in Monitorul Oficial al Romaniei - Partea a IV-a si in doua ziare de circulatie nationala.

 

 

Anexe:

Ø  Convocarea Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor pentru data de 26 aprilie 2023 (prima convocare).

Ø  Convocarea Adunarii Generale Extraordinara a Actionarilor pentru data de 26 aprilie 2023 (prima convocare).

 

 

Va rugam sa accesati linkul de mai jos pentru a vizualiza raportul

 

 

 

Christina Verchere                                                                           Alina Popa

Director General Executiv                                                                  Director Financiar

Presedintele Directoratului                                                                 Membru al Directoratului

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.