joi | 18 aprilie, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


TTS (TRANSPORT TRADE SERVICES) S.A. - TTS

Raport tranzactii cu parte afiliata (NAVROM) 14 mar. - 22 mar. 2023

Data Publicare: 23.03.2023 11:54:12

Cod IRIS: 1EACD

RAPORT CURENT

 

conform Legii nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata si

a Regulamentului nr. 5/2018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata

 

Data raportului: 23.03.2023

Denumirea entitatii emitente: TTS (TRANSPORT TRADE SERVICES) S.A.

Sediul social: Mun. Bucuresti, Str. Vaselor, nr. 27, sector 2

Numarul de telefon/fax: 021/210.29.07, 021/210.35.43

Codul unic de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului: 9089452

Numar de ordine in Registrul Comertului: J40/296/1997

Capital social subscris si varsat: 60.000.000 lei

Piata reglementata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare emise: BVB - Categoria Premium Actiuni (simbol de piata TTS) 

Evenimente importante de raportat:

Raportarea tranzactiilor incheiate intre TTS (TRANSPORT TRADE SERVICES) S.A. (in continuare ”TTS”) si Compania de Navigatie Fluviala Romana NAVROM S.A. (in continuare ”NVR”), filiala a TTS (art. 108 din Legea nr. 24/2017)

TTS informeaza actionarii si investitorii asupra tranzactiilor incheiate intre TTS si NVR in perioada 14 martie – 22 martie, tranzactii a caror valoare cumulata depaseste pragul de 5% din activele nete ale TTS conform situatiilor financiare individuale ale TTS aferente anului 2021.

 

Detalii privind tranzactiile sunt prezentate in anexa, atasata.

 

 

 

 

Director General

Petru STEFANUT

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.