joi | 18 aprilie, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED - WINE

Constituirea Consiliului de Administratie ca organ de conducere in urma AGA

Data Publicare: 26.05.2023 17:47:17

Cod IRIS: 69305

Catre:   Bursa de Valori Bucuresti (BVB)

 

cc:       Cyprus Securities & Exchange Commission (Comisia Valorilor Mobiliare si a Bursei din Cipru - CySEC), Autoritatea de Supraveghere Financiara din Romania (ASF)

Anunt si Raport Curent

Data Raportului:  26 Mai 2023

Denumirea entitatii emitente: Purcari Wineries Public Company Limited

Sediul social: Str. Lampousas nr. 1, 1095, Nicosia, Cipru

Numar de telefon/fax.: +373 22 856 035/ +373 22 856 022

Numar de inregistrare in Registrul Comertului din Cipru: HE201949

Capital social subscris si varsat: EUR 401.175

Piata reglementata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare emise: Bursa de Valori Bucuresti, Categoria internationala actiuni

Simbol: WINE

Constituirea Consiliului de Administratie al Purcari Wineries Public Company Limited ca organ de conducere in urma Adunarii Generale Anuale

Directorii Purcari Wineries Public Company Limited (denumita in continuare “Emitent”, “Compania”, “Grupul”), in cadrul sedintei de astazi, care constituie prima sedinta a Directorilor in urma Adunarii Generale Anuale a Actionarilor din data de 26 mai 2023 a constituit Consiliul de Administratie al Companiei ca organ de conducere.

Modificarile in structura Consiliului sunt urmatoarele:

1.                  Consiliul de Administratie l-a reales pe dl. Vasile Tofan in functia de Presedinte al Consiliului de Administratie.

Consiliul de Administratie a decis in continuare componenta comitetelor Consiliului: (a) Comitetul de Audit, (b) Comitetul de Nominalizare, Remunerare si Guvernanta Corporativa, (c) Comitetul ESG, dupa cum urmeaza:

(a)    Comitetul de Audit: Presedinte Monica Cadogan (Director Independent, Neexecutiv). Membri: Neil McGregor (Director Independent, Neexecutiv), Paula Catalina Banu (Director Independent, Neexecutiv) si Vasile Tofan (Director Neexecutiv).

 

(b)   Comitetul de Nominalizare, Remunerare si Guvernanta Corporativa: Presedinte Neil McGregor (Director Independent, Neexecutiv). Membri: Eugen Comendant (Director Neexecutiv), Monica Cadogan (Director Independent, Neexecutiv) si Vasile Tofan (Director Neexecutiv).

 

 

(c)    Comitetul ESG: Presedinte Raluca Ioana Man (Director Independent, Neexecutiv). Membri: Eugen Comendant (Director Neexecutiv) si Paula Catalina Banu (Director Independent, Neexecutiv).

 

 

____________________

Victor Arapan,

CFO

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.