vineri | 29 martie, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE - AROBS

Semnarea unei tranzactii - achizitie Nordlogic

Data Publicare: 28.07.2022 8:30:17

Cod IRIS: 00132

Catre: Bursa de Valori Bucuresti S.A.

            Autoritatea de Supraveghere Financiara

 

RAPORT CURENT 33/2022

Intocmit in conformitate cu Legea nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata, Regulamentul ASF nr. 5/2018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata si/sau Codul Bursei de Valori Bucuresti pentru Sistemul Multilateral de Tranzactionare.

Data raportului

28.07.2022

Denumirea societatii

Arobs Transilvania Software S.A.

Sediul social

Str. Donath. nr. 11, bl. M4, sc. 2, et. 3, ap. 28, Cluj-Napoca, Cluj, Romania

Email

ir@arobs.com

Telefon

+40 31 860 21 01

Website

www.arobsgrup.ro

Nr. inreg. la ONRC

J12/1845/1998

Cod unic de inregistrare

RO 11291045

Capital social subscris si varsat

91.139.498,80 lei

Numar de actiuni

911.394.988

Simbol

AROBS

Piata de tranzactionare

MTS AeRO Premium

Evenimente importante de raportat: Semnarea unei tranzactii – achizitie Nordlogic

Conducerea Arobs Transilvania Software S.A. (denumita in continuare „Compania”) informeaza piata ca in data de 27.07.2022, Compania a semnat un contract de achizitie a intregului pachet de actiuni al Nordlogic, grup de companii local specializat in dezvoltarea de produse si platforme software personalizate, cu birouri in Romania si Statele Unite ale Americii. Valoarea tranzactiei nu depaseste 10% din veniturile totale individuale ale AROBS Transilvania Software.

Nordlogic a fost fondat in anul 2006, in Cluj-Napoca, de doi antreprenori romani, Andrei Olariu si Ovidiu Codreanu, fosti colegi de liceu si facultate. De-a lungul celor 17 ani de existenta, Nordlogic a dezvoltat si implementat aplicatii web si cloud, precum si software bazat pe familia de tehnologii Microsoft pentru clienti locali si internationali din Europa, Marea Britanie, Israel si SUA. Clientii Nordlogic activeaza in industrii diverse, precum servicii financiare, tehnologie, manufactura, media, domeniul medical, organizatii non-profit, etc. In 2021, grupul Nordlogic a inregistrat venituri consolidate de aproximativ 9,7 milioane de lei. Managementul companiei va fi asigurat in continuare de Andrei Olariu (CEO), Ovidiu Codreanu (COO) si Ciprian Sorlea (CTO).

Tranzactia este in linie cu strategia de dezvoltare a Companiei, bazata pe o activitate intensa de M&A. Odata cu finalizarea acesteia, AROBS isi va extinde echipa din cadrul diviziei de Software Services prin integrarea a peste 60 de programatori, testeri si consultanti in dezvoltare software si isi va consolida prezenta la nivelul regiunii Transilvania si in vestul Romaniei, precum si in America de Nord.

 

Voicu OPREAN

Presedinte Consiliu de Administratie

 



 Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.