sâmbătă | 25 mai, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Vrei sa intri in echipa Bursei de Valori Bucuresti?

Despre noi

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) construieste in prezent o piata competitiva in Europa Centrala si de Est. BVB ofera oportunitati de finantare pentru companiile care vor sa atraga investitii din piata de capital din Romania. In ultima perioada, BVB a inregistrat o crestere a fluxurilor de capital, din partea investitorilor institutionali si de retail, atat din Romania, cat si internationali. Piata de capital din Romania s-a pozitionat pe o traiectorie ambitioasa spre dezvoltare, iar perspectivele de crestere sunt optimiste.

Noi credem ca a construi o afacere de succes inseamna de asemenea, a dezvolta oameni competenti si a crea un loc de munca in care angajatii se simt inspirati, provocati si implicati.

In timp ce punem accent pe competenta, implicare si eficienta, nu facem compromisuri asupra calitatii valorilor de baza, cum ar fi integritatea, onestitatea si spiritul de echipa.

Misiune

Misiunea Bursei de Valori Bucuresti este de a transforma piata de capital locala intr-un instrument activ de finantare a economiei din Romania.

Viziune

Obiectivul BVB este de a construi una din cele mai performante piete de capital din Europa de Centrala si de Est prin crearea de oportunitati atractive pentru companii si investitori, intr-un mediu dinamic si transparent.

Strategie

BVB va oferi in continuare suportul necesar pentru incheierea cu succes a ofertelor publice pentru companiile de stat, sa listeze noi companii private si sa atraga un numar cat mai ridicat de investitori.

Pentru a ne atinge obiectivele, avem nevoie de oameni talentati, motivati, orientati spre rezultate, cu un spirit inovator si de echipa.

Atentia noastra se indreapta spre oameni care adera la valorile noastre, care sunt entuziasti, au energie si atitudine pozitive, toate aceste calitati fiind sustinute de o pregatire academica solida.

Daca doriti sa faceti parte din echipa BVB, va asteptam sa aplicati la adresa: cariere@bvb.ro.

Va informam ca, prin aplicare, datele dumneavoastra cu caracter personal cuprinse in CV vor fi prelucrate de catre societatea noastra numai in scopul recrutarii pentru ocuparea unui loc de munca la Bursa de Valori Bucuresti, avand ca temei interesul sau legitim de a angaja candidati care sa corespunda cerintelor. Ne dorim o prelucrare transparenta si corecta a datelor, motiv pentru care, inainte de a aplica la orice anunt de recrutare, va rugam sa cititi detalii accesand Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor personale ale candidatilor la ocuparea posturilor in cadrul Bursei de Valori Bucuresti SA si Formularul de consimtamant candidati. Prin transmiterea CV-ului confirmati ca ati luat cunostinta de informatiile comunicate mai sus si sunteti de acord cu prelucrarea de catre Bursa de Valori Bucuresti S.A. a datelor dumneavoastra cu caracter personal.

Posturi vacante