miercuri | 21 februarie, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


ANTIBIOTICE S.A. - ATB

Precizari referitoare hotarari AGAE-30.10.2023

Data Publicare: 31.10.2023 10:55:56

Cod IRIS: CFEDC

Comunicat de presa

 

Compania Antibiotice comunica faptul ca prin Decizia Directorului general nr. 217/6993/29.09.2023 a fost nominalizata echipa de lucru pentru realizarea procedurilor si activitailor necesare achizitiei serviciilor de finantare, cu urmatoarea componenta: Stefania ALEXANDRU – director planificare si marketing strategic, coordonatorul echipei, Mihaela NITU – manager financiar, Liviu VATAVU – director juridic si guvernanta corporativa, Sebastian COSTEA – manager executiv investitii si proiecte strategice.

 

Echipa a analizat cea mai eficienta dintre cele 3 oferte bancare primite de la UniCredit Bank, Alpha Bank si Banca Europeana de Investitii in vederea incheierii unui contract de 25 milioane de euro din care suma de 115.098.845 lei pentru proiectul de investitii “Capacitate de productie, ambalare si depozitare produse sterile, solutii si topicecare face obiectul Acordului pentru Finantare nr. 538/17.05.2023 al Ministerului de Finante.

Facem cunoscut ca grupul de lucru a selectat propunerea Bancii Europene de Investitii care a avut oferta cu cele mai putine costuri multianuale. Un aspect important in evaluare a fost si faptul ca Banca Europeana de Investitii nu a solicitat pentru acordarea finantarii garantii imobiliare sau mobiliare.

Grupul de lucru de planificare strategica si managementul performantei a analizat concluziile echipei de evaluare a ofertelor la data de 12 octombrie 2023 si le-a propus Consiliului de Administrtie, care in data de 18.10.2023, cu unanimitate de voturi a aprobat cea mai buna oferta, respectiv oferta Bancii Europene de Investitii.

Deoarece Adunarea Generala a Actionarilor din data de 30.10.2023 a imputernicit Directorul General al companiei sa incheie un contract in valoare de 25 milioane de Euro si avand in vedere faptul ca oferta cea mai avantajoasa este pentru Banca Europeana de Investitii, compania Antibiotice anunta ca pana la mijlocul lunii noiembrie 2023 va avea loc semnarea contractului de creditare pentru finantarea programului de dezvoltare al comapaniei “The Future Together 2023-2030”.

 

 

Director General

Ec. Ioan NANI

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.