duminică | 26 mai, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


CEMACON SA - CEON

Initiere demersuri achizitie competitor

Data Publicare: 12.01.2023 18:00:19

Cod IRIS: 81272

     Nr. 461/12.01.2023

 

 

Catre

-              Autoritatea de Supraveghere Financiara

-              Bursa de Valori - Bucuresti

 

RAPORT CURENT

Conform Regulamentului ASF nr.5/2018 si Legii 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata

 

Data raportului:  12.01.2023

Denumirea enitatii emitente: CEMACON S.A.

Sediul social:  Cluj-Napoca, Calea Turzii, nr. 178K, etaj 1, judetul Cluj

e-mail: office@cemacon.ro

Cod unic de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului: RO 677858

Numarul de ordine in Registrul Comertul: J12/2466/2012

Capital social subscris si varsat: 93.531.041,80 lei

Piata reglementata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare emise: Bursa de Valori Bucuresti - Categoria Standard.

Eveniment important de raportat:

Societatea CEMACON SA a demarat procedura de achizitie a societatii EURO CARAMIDA SA, societate activa pe piata producatorilor de blocuri ceramice pentru constructii cu sediul in judetul Bihor. In acest sens, CEMACON SA a depus la Consiliul Concurentei documentatia necesara pentru avizarea tranzactiei, urmand ca dupa obtinerea avizului Consiliului Concurentei sa fie urmati ceilalti pasi procedurali.

 

Daniel Sologon

Presedinte al Consiliului de Administratie Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.