duminică | 03 martie, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


FONDUL PROPRIETATEA - FP

Publicarea documentatiei de oferta publica de cumparare

Data Publicare: 26.10.2023 9:47:53

Cod IRIS: EEB8E

Raport curent conform art. 234 alin. (1) lit. k) din Regulamentul Autoritatii de Supraveghere Financiara nr. 5/2018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata, precum si a art.  99 lit. (s) din Codul Bursei de Valori Bucuresti Operator de Piata, Titlul II, Emitenti si Instrumente Financiare

 

Evenimente importante de raportat:

 

Publicarea documentatiei de oferta publica de cumparare in legatura cu accelerarea programului de rascumparare

Franklin Templeton International Services S.A R.L., in calitate de administrator de fond de investitii alternative si administrator unic (”AFIA/Administratorul”) al Fondul Proprietatea SA (“Fondul”), doreste sa informeze actionarii ca, in continuarea raportului curent publicat in data de 24 octombrie 2023 ce anunta aprobarea de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara a ofertei publice de cumparare in legatura cu programul de rascumparare in derulare („Oferta”), documentatia aferenta Ofertei este disponibila publicului incepand de astazi, in mod gratuit:

a) in format electronic, pe paginile de internet ale Bursei de Valori Bucuresti (www.bvb.ro), London Stock Exchange (www.londonstockexchange.com), Swiss Capital S.A. (www.swisscapital.ro), precum si a Fondului (www.fondulproprietatea.ro) si

b) pe suport hartie la sediul social al Fondului, respectiv Strada Buzesti nr. 76-80, etaj 7, sector 1, Bucuresti, Romania si la sediul social al Swiss Capital S.A., respectiv Bulevardul Dacia, nr. 20, Sector 1, Bucuresti, Romania.

Franklin Templeton International Services S.A R.L., in calitate de administrator de fond de investitii alternative al FONDUL PROPRIETATEA S.A.

Johan MEYER

Reprezentant permanent

 

Data raportului:

26 octombrie 2023

 

Denumirea entitatii emitente:

Fondul Proprietatea S.A.

 

Sediul social:

Str. Buzesti nr. 76-80, etaj 7, sector 1, Bucuresti,011017

 

Numarul de telefon/fax:

Tel.: + 40 212 009 600

Fax: + 40 316 300 048

Email:

office@fondulproprietatea.ro

Internet:

www.fondulproprietatea.ro

 

Codul unic de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului:

18253260

 

Numar de ordine in Registrul Comertului:

J40/21901/2005

 

Capital social subscris si varsat:

2.947.779.186,56 RON

 

Numar de actiuni emise si varsate:

5.668.806.128

 

Piata reglementata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare emise:

Actiuni pe Bursa de Valori Bucuresti

 

GDR-uri pe London Stock Exchange

 

 

 

 

 

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.