Societatea GASTRONOM S.A.
Buzau, Str. Ion Baiesu, bl. 4-5, et. 1
J10/60/1991; C.I.F. RO 1154474;
Tel/fax 0238.710196
Capital social subscris si varsat: 766.320 lei Nr. 585/11.08.2023
CATRE:
AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA
BURSA DE VALORI BUCURESTI
C O M U N I C A T
Privind disponibilitatea Raportului pentru semestrul I al anului 2023
Data raportarii: 11.08.2023
Denumirea societatii: GASTRONOM S.A.
Sediul social: Buzau, str. Ion Baiesu, bl.4-5, et.1
Numarul de telefon/fax: 0238.710196
Cod unic de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului: RO 1154474
Numar de ordine in Registrul Comertului: J 10/60/1991
Capital social subscris si varsat: 766.320 lei
Piata reglementata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare emise: Bursa de Valori Bucuresti – ATS, AeRO, simbol GAOY
Cod LEI: 25490020BGU8RWMTIZ94
Eveniment important de raportat: Raport semestrial 2023 in conformitate cu prevederile Legii nr. 24/2017 si Regulamentului ASF 5/2018
Sinteza principalilor indicatori economico-financiari (raportare la perioada similara a anului precedent):
- Activele societatii Gastronom S.A. au crescut cu 28,94 %, respectiv cu 1.574.359 lei
- Creantele societatii au crescut cu 19.833 lei, respectiv cu 16,89 %
- Disponibilul din casa si conturi la banci a crescut cu 1.858.275 lei, reprezentand o crestere cu 56,78%
- Veniturile totale au crescut cu 191.976 lei, respectiv cu 15,99 %
- Veniturile din exploatare au crescut cu 87.686 lei, respectiv cu 7,43 %
- Cheltuielile totale sunt mai mari cu 4,62 %
- Profitul brut in suma de 771.263 lei este mai mare decat cel din anul precedent cu 27,12 %
- Profitul net realizat in suma de 757.337 lei este peste nivelul anului precedent cu 27,35 %
Raportul pentru semestrul I al anului 2023 al societatii Gastronom S.A. este pus la dispozitia publicului incepand cu data de 11.08.2023 pe website-ul societatii: www.gastronombuzau.ro, sectiunea „Informatii pentru investitori/Rapoarte” si la sediul societatii in zilele lucratoare, intre orele 10,00-14,00, precum si accesand link-ul de mai jos.
DIRECTOR,
Ec. Liliana Popa