marți | 05 decembrie, 2023 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


ONE UNITED PROPERTIES - ONE

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

Data Publicare: 22.05.2023 18:24:49

Cod IRIS: A05D3

Catre: Bursa de Valori Bucuresti

          Autoritatea de Supraveghere Financiara, Sectorul Instrumente si Investitii Financiare
 

 

 

RAPORT CURENT NR. 29/2023

Conform prevederilor Legii nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata si Regulamentului Autoritatii de Supraveghere Financiara nr. 5/2018 privind emitentii si operatiunile cu valori mobiliare, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si prevederile art. 99 din Codul Bursei de Valori Bucuresti, Titlul II, Emitenti si Instrumente Financiare.

Data raportului:

22.05.2023

Denumirea entitatii emitente:

One United Properties S.A. 

Sediul social:

Bucuresti Sectorul 1, Strada Maxim Gorki, Nr. 20

Nr. Reg. Com.:

J40/21705/2007

Cod unic de inregistrare:

22767862

Capital social:

740.563.717,20 RON

Numar de actiuni emise:

3.702.818.586 actiuni ordinare

Simbol

ONE

Piata de tranzactionare:

Bursa de Valori Bucuresti, Segmentul Principal, Categoria Premium

Evenimente importante de raportat: Tranzactii conform Art. 19 MAR

Conducerea One United Properties S.A. (denumita in continuare „Compania”) informeaza investitorii despre tranzactiile efectuate care intra sub incidenta art. 19 din Regulamentul UE 596/2014 privind abuzul de piata. Tranzactiile au fost efectuate de catre VINCI VER HOLDING S.R.L. si OA LIVIU HOLDING INVEST S.R.L., entitati aflate in stransa legatura cu Victor Capitanu si Andrei-Liviu Diaconescu, Membri executivi ai Consiliului de Administratie al Companiei.

Tranzactiile au fost notificate Companiei in conformitate cu legislatia pietei de capital in vigoare. Detaliile privind tranzactiile efectuate pot fi consultate pe paginile urmatoare, anexate acestui raport.

 

Presedintele Consiliului de Administratie

Membru executiv al Consiliului de Administratie

Claudio Cisullo

Victor Capitanu

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.