miercuri | 21 februarie, 2024 |
Starea pietei: DESCHISA

Stiri Piata


SPHERA FRANCHISE GROUP - SFG

Actualizare cu privire la American Restaurant System S.A.

Data Publicare: 25.09.2023 18:05:13

Cod IRIS: 88446

Catre:

BURSA DE VALORI BUCURESTI S.A.

AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA

 

 

RAPORT CURENT 55/2023

Intocmit in conformitate cu Legea nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata, Regulamentul ASF nr. 5/2018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata, si/sau Codul Bursei de Valori Bucuresti.

Data raportului

25.09.2023

Denumirea societatii

Sphera Franchise Group SA

Sediul social

Bucuresti, Romania        

Adresa

Calea Dorobantilor nr. 239, et. 2, Bucuresti Sector 1

Telefon / Fax

+40 21 201 17 57 / +40 21 201 17 59

Email

investor.relations@spheragroup.com

Nr. inreg. la ONRC

J40/7126/2017

Cod unic de inregistrare

RO 37586457

Capital social subscris si varsat

581.990.100 RON             

Numar total de actiuni

38.799.340          

Simbol

SFG

Piata de tranzactionare

Bursa de Valori Bucuresti, Segmentul Principal, Categoria Premium

Evenimente importante de raportat: Actualizare cu privire la American Restaurant System S.A.

Conducerea Sphera Franchise Group S.A. (denumita in continuare "Compania") informeaza cu privire la urmatoarele evenimente / masuri la nivelul societatii American Restaurant System S.A., subsidiara Companiei ce opereaza in Romania brandurile Pizza Hut® si Pizza Hut Delivery®.

American Restaurant System va intra in perioada urmatoare intr-o etapa de intensificare a procesului de eficientizare a activitatii, prin reorganizarea retelei de restaurante, cu scopul optimizarii costurilor, cresterii agilitatii in conditiile unei concurente tot mai ridicate si imbunatatirii experientei clientilor, care se vor reflecta in redresarea indicatorilor de profitabilitate. Acest proces include si inchiderea a 13 restaurante Pizza Hut intr-o perioada de aproximativ 6 luni, in special unitati care deservesc zone cu un grad mare de suprapunere, rezultat in urma consolidarii sub un singur brand si alinierii operatiunilor Pizza Hut si Pizza Hut Delivery. Intentia Companiei este ca eficientizarea retelei de restaurante sa aiba un impact cat mai redus asupra angajatilor, care vor fi relocati in cadrul retelei Sphera Group, in timp ce clientii vor beneficia de aceleasi produse si servicii in restaurante Pizza Hut aflate in proximitate.

De asemenea, incepand cu data de 01.09.2023, functia de Director General al American Restaurant System S.A. este detinuta de catre dl. Costica Misaca, pentru un mandat initial de 2 (doi) ani, valabil pana la data de 31.08.2025, care va avea competentele si atributiile rezervate de lege si/sau stabilite prin Actul Constitutiv al American Restaurant System S.A., avand putere de reprezentare a American Restaurant System in relatia cu tertii si in justitie.

DIRECTOR GENERAL

DIRECTOR FINANCIAR

Calin Ionescu

Valentin Budes

 

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.