duminică | 03 martie, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


BITTNET SYSTEMS SA - BNET

Semnarea contractului de investitie cu The E-Learning Company

Data Publicare: 23.02.2021 18:00:13

Cod IRIS: 2D5A5

 

Raport curent nr. 08 / 2021

 

Raport curent in conformitate cu:

Legea 24/2017, Regulament ASF 5/2018

Data raportului:

23.02.2021

Numele companiei

BITTNET SYSTEMS S.A

Sediul social

Strada Soimus Nr. 23, Bloc 2, Apartament 24, Sector 4, Bucuresti

Punct de lucru

Blvd. Timisoara nr 26 Cladirea Plaza Romania Offices Spatiul PRO-01 Etaj 1 Sector 6, Bucuresti

Telefon/Fax

021.527.16.00 / 021.527.16.98

Cod Unic de Inregistrare la Registrul Comertului

21181848

Numar de ordine la Registrul Comertului

J40/3752/2007

Piata pe care sunt tranzactionate actiunile

Segment: Principal; Categoria: Standard

Simbol

BNET - actiuni

BNET22, BNET23, BNET23A, BNET23C – obligatiuni

Capital subscris si varsat

 26.443.139,30 RON

Principalele caracteristici ale titlurilor emise de companie

229.049.725 actiuni la pretul nominal de 0.10 RON per actiune[1]

 

 

     

Semnarea contractului de investitie cu

The E-Learning Company

 

BITTNET SYSTEMS S.A. (numita in continuare “Emitentul”) informeaza investitorii despre finalizarea cu succes a negocierilor pentru intrarea in actionariatul The E-Learning Company SA (“ELC”) si semnarea contractului de investitie pentru cumpararea a 20.700 din actiuni, adica 23% din capitalul social.

Valoarea totala estimata a tranzactiei este dimensionata la suma de 1,75 milioane lei. Plata catre fondatorii E-Learning Company se va realiza in doua etape, conform Hotararii nr. 6 AGEA Bittnet din Noiembrie 2020, printr-un mixt de numerar si actiuni BNET:

·         O prima transa in valoare de 850.000 lei va fi achitata partial in numerar (450.000 lei) si restul compensata prin emiterea de actiuni BNET si alocarea lor in dreptul fondatorilor ELC;

·         A doua transa va fi calculata la inceputul anului 2022 scazand din pretul tranzactiei valoarea primei transe. Pretul exact al tranzactiei si alocarea intre numerar si compensarea prin actiuni BNET se va face in functie de indeplinirea anumitor indicatori de profitabilitate pe care ELC tinteste sa ii obtina pentru anul financiar 2021.

Numarul de actiuni pentru compensarea fiecarei dintre cele doua transe va fi determinat in conformitate cu prevederile art. 210(2) din Legea 31/1990 si art. 87-88 din Legea 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata si art. 174 din Regulamentul ASF nr. 5/2018.

Ca urmare a contractului de investitie, Bittnet are alocat un loc in Consiliul de Administratie al E-Learning Company, pozitie care va fi ocupata de Ivylon Management SRL prin Logofatu Cristian.

Bittnet a decis participarea in ELC cu scopul de a atinge anumite limite de profitabilitate minima, fapt pentru care, in anii urmatori se va urmari obtinerea distribuirii de dividende, astfel incat Bittnet sa poata atinge un randament de cel putin 18% anualizat cu conditia ca ELC sa realizeze un grad de profitabilitate cel putin egal cu acest procent.

In urma intrarii Bittnet Systems in actionariat a fost semnat de parti si un contract de imprumut prin care Emitentul a pus la dispozitia The E-Learning Company suma de 240.000 lei pentru finantarea capitalului de lucru pe o perioada maxima de 3 ani si o dobanda de 10% per an.

The E-Learning Company are un portofoliul de solutii si produse diverse structurat pe mai multe directii care acopera domenii ca dezvoltare personala si profesionala, comunicare, vanzare si negociere, marketing, resurse umane, project management, Microsoft Office, finante, limba engleza.

Incepand cu iunie 2020 ELC a adaugat colectia de cursuri de Digital Transformation care include peste 60 de module de curs structurate in asa fel incat sa ofere suportul pentru tranzitia catre transformare digitala. Programul de Digital Transformation acopera, printre altele, subiecte ca:

        Strategie pentru transformare digitala;

        Tehnologii disruptive;

        Metode Agile pentru transformarea digitala;

        Big Data;

        Minarea datelor;

        Colaborarea virtuala;

        Instrumente de colaborare

Investitia in actiunile The E-Learning Company a fost aprobata de AGEA Bittnet din 26.11.2020.

 

Presedintele Consiliului de Administratie

Prin reprezentant Mihai-Alexandru-Constantin LOGOFATU[1] Capitalul social inregistrat la Registrul Comertului este de 264.431.393 actiuni. La momentul acestui raport, Emitentul are depusa la ASF solicitarea de emitere a CIIF pentru intregul capital.

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.