joi | 18 aprilie, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


Digi Communications N.V. - DIGI

Contractul de Facilitate Senior incheiata la 15 decembrie 2020

Data Publicare: 16.12.2020 8:22:01

Cod IRIS: D0599

 

 

Catre:

 

Autoritatea de Supraveghere Financiara

Sectorul Instrumente si Investitii Financiare

 

Bursa de Valori Bucuresti

Piata Reglementata, Categoria Int’l (Actiuni)

De la:

DIGI COMMUNICATIONS N.V. 

RAPORT CURENT

conform prevederilor Legii nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata si Regulamentului Autoritatii de Supraveghere Financiara nr. 5/2018 privind emitentii si operatiunile cu valori mobiliare, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si prevederile art. 99 din Codul Bursei de Valori Bucuresti, Titlul II, Emitenti si Instrumente Financiare

Data raportului:

16 decembrie 2020

Denumirea entitatii emitente:

DIGI COMMUNICATIONS N.V. („Societatea”)

Sediul social:

Amsterdam, Regatul Tarilor de Jos

Adresa sediului operational:

Bucuresti, str. Dr. Staicovici nr.75, Forum 2000 Building, Faza 1, et.4, Sectorul 5,  Romania

Numarul de telefon/fax:

+4031.400.65.05/ +4031.400.65.06

Numarul de inregistrare la Camera de Comert si Industrie din Regatul Tarilor de Jos si Numarul de Identificare a Persoanelor Juridice si Parteneriatelor din Regatul Tarilor de Jos (RSIN):

Numarul de inregistrare la Camera de Comert si Industrie din Regatul Tarilor de Jos: 34132532/29.03.2000

RSIN: 808800322

Cod fiscal:

RO 37449310

Capital Social:

6.810.042,52 EUR

Numarul de actiuni emise:

100.000.000 (din care (i) 64.556.028 actiuni clasa A, cu o valoare nominala de zece eurocenti (€ 0,10) fiecare si (ii) 35.443.972 actiuni clasa B, cu o valoare nominala de un eurocent (€ 0,01) fiecare)

Numarul de actiuni admise la tranzactionare:

35.443.972 actiuni clasa B

Piata Reglementata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare emise:

Bursa de Valori Bucuresti, Segmentul Principal, Categoria Int’l (Actiuni)

 

Evenimente importante de raportat: Contract de facilitate senior incheiat intre Grupul Digi si

un sindicat bancar

 

 

Societatea doreste sa informeze investitorii si piata ca la data de 15 decembrie 2020, RCS & RDS S.A. (filiala Societatii din Romania – „RCS&RDS”), ca imprumutat si garant initial, DIGI Tavkozlesi es Szolgaltato Korlatolt Felelossegu Tarsasag ca garant initial, INVITEL Tavkozlesi Zrt ca garant initial, Societatea, ca garant initial, DIGI Spain Telecom S.L.U., ca garant initial si Citigroup Europe plc, Dublin Romanian Branch, ING Bank N.V. Amsterdam, Bucharest Branch and Unicredit Bank S.A. Creditori Initiali si ING Bank N.V. ca agent de garantie al celorlalte parti finantatoare au incheiat un contract de facilitate constand intr-un (i) imprumut la termen in valoare totala agregata reprezentand echivalentul in RON a 100.000.000 EUR; (ii) un imprumut revolving in valoare totala agregata reprezentand echivalentul in RON al sumei de 50.000.000 EUR, pentru o durata egala cu perioada dintre data semnarii si a treia aniversare a Contractului de Facilitate Senior si, care, de asemenea, permite stabilirea, din cand in cand, a unor facilitati suplimentare pentru a fi puse la dispozitie in conformitate cu clauzele si in limitele stabilite prin Contractul de Facilitate Senior.

Sumele din imprumutul la termen vor fi folosite de Societate pentru refinantarea sumelor puse la dispozitie in baza Contractului de Facilitate din data de 7 octombrie 2016, in timp ce sumele din imprumutul revolving pot fi folosite pentru cheltuieli de capital, investitii, scopuri corporative generale, sau capital de lucru (inclusiv imprumuturi intra-grup) al grupului Digi.

 

Serghei Bulgac

Director General (Chief Executive Officer)

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.