duminică | 03 martie, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. - EL

Alegere Presedinte, Vicepresedinti si Comitete CA

Data Publicare: 12.02.2024 12:39:51

Cod IRIS: A319A

Catre:                         Bursa de Valori Bucuresti (BVB)

                                    Bursa de Valori Londra (LSE)

Autoritatea de Supraveghere Financiara din Romania (ASF)

 

Raport curent conform Legii nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata, Regulamentului ASF nr. 5/2018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata si Codului Bursei de Valori Bucuresti

Data Raportului: 12 februarie 2024

Denumirea entitatii emitente: Societatea Energetica Electrica S.A. (Electrica)

Sediul Social: Str. Grigore Alexandrescu, Nr. 9, Sectorul 1, Bucuresti, Romania

Numar de telefon/fax: 004-021-2085999/ 004-021-2085998

Codul unic de inregistrare fiscala: RO 13267221

Numar de ordine in Registrul Comertului: J40/7425/2000

Capital social subscris si varsat: 3.464.435.970 RON

Piata reglementata pe care se tranzactioneaza valorile mobiliare emise: Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si Bursa de Valori Londra (LSE)

 

Evenimente importante de raportat: Numire Presedinte CA, Vicepresedinti CA si componenta comitetelor Consiliului de Administratie

In data de 12 februarie 2024, Consiliul de Administratie al Electrica l-a ales pe dl. Dumitru Chirita in calitate de Presedinte al Consiliului de Administratie pentru perioada incepand cu data de 12 februarie 2024 si pana la data de 31 decembrie 2024.

De asemenea, Consiliul de Administratie a decis, in conformitate cu art. 18, alin. 14 din Actul Constitutiv al Societatii, infiintarea a doua pozitii de vicepresedinte. Astfel, Consiliul de Administratie i-a ales pe dl Dragos Valentin Neacsu si pe dl. Adrian Florin Lotrean in calitate de Vicepresedinti ai Consiliului de Administratie incepand cu data de 12 februarie 2024 si pana la data de 31 decembrie 2024.

Pentru comitetele sale consultative, pentru perioada incepand cu data de 12 februarie 2024 si pana la data de 31 decembrie 2024, Consiliul de Administratie a hotarat urmatoarea componenta:

Comitetul de Audit si Risc:

·         dna. Valentina Elena Siclovan – Presedinte;

·         dl. Adrian Florin Lotrean – Membru;

·         dl. Ion-Cosmin Petrescu – Membru.

 

Comitetul de Nominalizare si Remunerare:

·         dl. Adrian Florin Lotrean – Presedinte;

·         dl. Marian Cristian Mocanu – Membru;

·         dl. Ion Cosmin Petrescu – Membru.

 

Comitetul de Strategie si Guvernanta Corporativa:

·         dl. Marian Cristian Mocanu – Presedinte;

·         dl. Dumitru Chirita – Membru

·         dl. Dragos Valentin Neacsu – Membru;

 

Comitetul de Guvernanta Climatica si Politici Publice:

·         dl. Dragos Valentin Neacsu – Presedinte;

·         dna. Valentina Elena Siclovan – Membru;

·         dna. Georgiana Bogasievici – Membru

Pentru mai multe detalii referitoare la biografiile membrilor comitetelor consultative, va rugam sa accesati website-ul Electrica la acest link: https://www.electrica.ro/investitori/guvernanta-corporativa/consiliul-de-administratie/.

 

Director General

Alexandru-Aurelian Chirita

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.