sâmbătă | 11 mai, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. - IMP

Inchiderea ofertei publice de vanzare de obligatiuni IMP27E

Data Publicare: 23.02.2024 18:00:20

Cod IRIS: 47597

Catre:     Autoritatea de Supraveghere Financiara – Sectorul Instrumente si Investitii Financiare

                Bursa de Valori Bucuresti

                Piata Reglementata

 

De la:      IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A.

 

23.02.2024

 

RAPORT CURENT

 

Conform prevederilor Legii nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata si Regulamentului Autoritatii de Supraveghere Financiara nr. 5/2018 privind emitentii si operatiunile cu valori mobiliare, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si prevederile art. 99 din Codul Bursei de Valori Bucuresti, Titlul II, Emitenti si Instrumente Financiare

 

Evenimente importante de raportat: Inchiderea Ofertei Publice de Vanzare de obligatiuni nominative, dematerializate, neconditionate, negarantate, neconvertibile IMP27E”

 

Conducerea IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (denumita in continuare „Societatea”) informeaza piata cu privire la inchiderea Ofertei Publice de Vanzare de obligatiuni “IMP27E”, obligatiuni care au fost oferite catre investitori in conditiile prevazute de Regulamentul (EU) 2017/1129 privind prospectul care trebuie publicat in cazul unei oferte publice de valori mobiliare sau al admiterii de valori mobiliare la tranzactionare pe o piata reglementata, si de abrogare a Directivei 2003/71/CE („Regulamentul privind Prospectul”)

 

Oferta Publica de Vanzare, a fost aprobata prin Decizia Consiliului de Administratie din 14 Noiembrie 2023, si prin Hotararea Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor nr. 2 din 27.04.2023.

 

In cadrul Ofertei Publice de Vanzare au fost subscrise 76.422 obligatiuni, in valoare totala de 7.642.200  EUR.

 

Numarul de obligatiuni alocate efectiv este de 30.000 de obligatiuni nominative, dematerializate, neconditionate, negarantate, neconvertibile, in valoare totala de 3.000.000 EUR.

 

Conform Deciziei Consiliului de Administratie din 23 Februarie 2024, Dobanda Finala a fost stabilita la nivelul de 9%/an, astfel incat obligatiunile sunt purtatoare ale unei rate nominale anuale a dobanzii fixe de 9%, platibila semestrial.

 

Indicele de alocare este 0,4348330241. Alocarea se va face numai cu privire la subscrierile efectuate la dobanda de 9%/an, respectiv cu privire la un numar de 68.992 obligatiuni, subscrise.

 

Subscrierilor efectuate la dobanzile de 9.25%, 9.50%, 9.75%, respectiv 10% nu le vor fi alocate obligatiuni.

Tradeville S.A. a actionat in calitate de Intermediar al Ofertei Publice de Vanzare de obligatiuni.

 

Presedintele Consiliului de Administratie

Iuliana Mihaela Urda           

 

DECIZIA CONSILIULUI DE ADMINISTRATIE

AL SOCIETATII IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A.

din 23 Februarie 2024

 

 

Consiliul de Administratie al societatii IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A., societate pe actiuni cu sediul social in Bucuresti, Drumul Padurea Mogosoaia nr. 31-41, Sectorul 1, Romania, avand codul de inregistrare fiscala RO1553483 si numarul de ordine in Registrul Comertului: J40/7228/2018, denumita in continuare „Societatea”,

 

Avand in vedere:

  • Hotararea AGEA NR. 2/27.04.2023 prin care s-a aprobat, printre altele, emisiunea de obligatiuni de catre Societate, admiterea acestora la tranzactionare pe una dintre pietele operate/administrate de Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si imputernicirea Consiliului de Administratie al Societatii pentru a emite orice fel de hotarare referitoare la Hotararea AGEA mentionata anterior;
  • Decizia Consiliului de Administratie al Societatii din data de 14 Noiembrie 2023, prin care s-a decis emiterea de catre Societate de obligatiuni, stabilindu-se parametrii finali ai emisiunii de obligatiuni aprobate si modalitatea de plasare a emisiunii prin Oferta Publica de Vanzare;
  • Prevederile Prospectului privind Oferta de Vanzare de obligatiuni nominative, dematerializate, neconditionate, negarantate, neconvertibile care urmeaza a fi admise la tranzactionare pe piata reglementata a Bursei de Valori Bucuresti (,,IMP27E");
  • Notificarea nr. 336/23.02.2024 primita de la SSIF Tradeville SA (Intermediarul Ofertei Publice de Vanzare de obligatiuni emise de Societate), privind situatia subscrierilor realizate la finalul zilei de tranzactionare;

 

DECIDE

 

  1. Inchiderea Ofertei Publice de Vanzare de Obligatiuni emise de Societate (“IMP27E”) vineri, 23.02.2024, ora 12:00, Oferta inceputa la data de 12.02.2024, fiind subscris un numar total de 76.422 obligatiuni, cu valoarea nominala de 100 EUR/obligatiune, la pretul de oferta de 100 EUR/obligatiune, in valoare totala de 7.642.200  EUR. Constata indeplinirea conditiei de succes din Oferta Publica de Vanzare.

 

  1. Dobanda Finala este de 9%/an, astfel incat obligatiunile emise sunt purtatoare ale unei rate nominale anuale a dobanzii fixe de 9%, platibila semestrial. Dobanda Eligibila, in functie de care este calculat indicele de alocare “pro-rata” este de 9%/an.

 

  1. Alocarea se va realiza conform Prospectului privind Oferta de Vanzare de obligatiuni. Indicele de alocare este 0,4348330241. Alocarea se va face numai cu privire la subscrierile efectuate la dobanda de 9%/an, respectiv cu privire la un numar de 30.000 obligatiuni.

 

  1. Emiterea unui numar de 30.000 obligatiuni nominative, dematerializate, neconditionate, negarantate, neconvertibile, la o rata nominale anuala a dobanzii fixe de 9%, platibila semestrial.

 

  1. Numarul de obligatiuni alocate efectiv este de 30.000 obligatiuni, in valoare de 3.000.000 EUR. Ultima zi de acceptare a ordinelor de subscriere este 23.02.2024 intre orele 09:00 - 12:00, ora Romaniei.

 

  1. Data Emisiunii Obligatiunilor este 28.02.2024, data la care va avea loc decontarea tranzactiei.

 

  1. Efectuarea formalitatilor legale pentru evidentierea numarului final in situatiile financiare ale Societatii si in documentele ce vor fi intocmite in vederea admiterii la tranzactionare pe Piata Reglementata a BVB a obligatiunilor emise ca urmare a Ofertei derulate.

 

  1. Initierea formalitatilor de admitere la tranzactionare pe Piata Reglementata a BVB a obligatiunilor emise ca urmare a Ofertei derulate.

 

  1. Imputernicirea dnei. Iuliana Mihaela Urda, cu drept de subdelegare, pentru aducerea la indeplinire a operatiunilor descrise mai sus, inclusiv, dar fara a se limita la, imputernicirea in vederea semnarii tuturor documentelor, deciziilor, contractelor sau oricaror acte juridice necesare.

 

Cu exceptia cazului in care se prevede in mod expres altfel in prezenta Decizie, termenii scrisi cu majuscule vor avea intelesul atribuit acestora in cadrul Prospectului privind Oferta de Vanzare de obligatiuni nominative, dematerializate, neconditionate, negarantate, neconvertibile care urmeaza a fi admise la tranzactionare pe piata reglementata a Bursei de Valori Bucuresti (,,IMP27E"), aprobat prin Decizia ASF nr. 126/08.02.2024.

 

Adoptata astazi, 23.02.2024, la sediul Societatii.

Presedintele Consiliului de Administratie,

Iuliana Mihaela Urda

 

 

 

 

Administratori

 

Alina Ruxandra Scarlat                     Daniel Pandele                    INTREPID GEM SRL                       Sorin Apostol

 

 

 

__________________                      ____________                   ________________                          ___________

 

 

 



 Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.