miercuri | 21 februarie, 2024 |
Starea pietei: DESCHISA

Stiri Piata


ONE UNITED PROPERTIES - ONE

Actualizare privind incheierea unui contract semnificativ

Data Publicare: 06.11.2023 14:26:30

Cod IRIS: 5BEBC

Catre: Bursa de Valori Bucuresti

            Autoritatea de Supraveghere Financiara, Sectorul Instrumente si Investitii Financiare

 

 

RAPORT CURENT NR. 64/2023

Conform prevederilor Legii nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata si Regulamentului Autoritatii de Supraveghere Financiara nr. 5/2018 privind emitentii si operatiunile cu valori mobiliare, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si prevederile art. 99 din Codul Bursei de Valori Bucuresti, Titlul II, Emitenti si Instrumente Financiare.

Data raportului:

06.11.2023

Denumirea entitatii emitente:

One United Properties S.A. 

Sediul social:

Bucuresti Sectorul 1, Strada Maxim Gorki, Nr. 20

Nr. Reg. Com.:

J40/21705/2007

Cod unic de inregistrare:

22767862

Capital social:

759.530.863 RON

Numar de actiuni emise:

3.797.654.315 actiuni ordinare

Simbol

ONE

Piata de tranzactionare:

Bursa de Valori Bucuresti, Segmentul Principal, Categoria Premium

Evenimente importante de raportat: Actualizare privind incheierea unui contract semnificativ

One United Properties S.A. (denumita in continuare „Compania”) informeaza piata cu privire la o actualizare privind incheierea unui contract semnificativ, care a fost raportat anterior prin intermediul Raportului Curent nr. 44 din data de 13.09.2023, disponibil AICI.

Contractul, care a fost incheiat cu Infineon Technologies, lider german in proiectarea si productia de semiconductori, este destinat dezvoltarii unei cladiri de birouri durabile, la cheie, care sa acopere nevoile Infineon pe o perioada de 15 ani, incepand cu anul 2026. Valoarea initiala a contractului se ridica la 57 milioane EUR (fara TVA), indexata la inflatia anuala la nivelul UE.

Conform contractului, Compania va dezvolta si inchiria ulterior o cladire de birouri, ONE Technology District, cu suprafata totala inchiriabila de 20.000 mp (cu terase), inclusiv 2.000 mp de laboratoare si 280 de locuri de parcare. De asemenea, dezvoltarea va include un sistem geoexchange care va acoperi integral nevoile de incalzire si racire ale chiriasului. Dezvoltarea viitoare va fi amplasata in Bulevardul Dimitrie Pompeiu nr. 5-7, Bucuresti si se estimeaza ca va fi livrata in T2 2026.

Membru executiv al Consiliului de Administratie

Victor Capitanu

 

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.