vineri | 22 septembrie, 2023 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


ONE UNITED PROPERTIES - ONE

Obtinerea autorizatiei de construire pentru faza 1 a One Lake Club

Data Publicare: 08.11.2022 8:30:13

Cod IRIS: AD9AB

Catre: Bursa de Valori Bucuresti

            Autoritatea de Supraveghere Financiara, Sectorul Instrumente si Investitii Financiare
 

 

 

RAPORT CURENT NR. 93/2022

Conform prevederilor Legii nr. 24/2017 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata si Regulamentului Autoritatii de Supraveghere Financiara nr. 5/2018 privind emitentii si operatiunile cu valori mobiliare, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si prevederile art. 99 din Codul Bursei de Valori Bucuresti, Titlul II, Emitenti si Instrumente Financiare.

Data raportului:

08.11.2022

Denumirea entitatii emitente:

One United Properties S.A. 

Sediul social:

Bucuresti Sectorul 1, Strada Maxim Gorki, Nr. 20

Nr. Reg. Com.:

J40/21705/2007

Cod unic de inregistrare:

22767862

Capital social:

740.563.717,20 RON

Numar de actiuni emise:

3.702.818.586 actiuni ordinare

Simbol

ONE

Piata de tranzactionare:

Bursa de Valori Bucuresti, Segmentul Principal, Categoria Premium

Evenimente importante de raportat: Obtinerea autorizatiei de construire pentru faza 1 a One Lake Club

Conducerea One United Properties S.A. (denumita in continuare „Compania”) informeaza piata despre obtinerea autorizatiei de construire pentru faza 1 a One Lake Club, o dezvoltare premium de amploare situata pe malul Lacului Tei, estimata a fi finalizata in anul 2025. In luna iulie 2022, prin intermediul Raportului Curent nr. 56/2022, Compania a informat piata in legatura cu demararea vanzarilor pentru faza 2 a One Lake Club. Odata cu obtinerea autorizatiei de construire pentru faza 1, clientii pot contracta acum orice unitati disponibile in cadrul acestei dezvoltari.

Cu o valoare bruta de dezvoltare (GDV) de 219,4 milioane EUR, fazele 1 si 2 ale dezvoltarii One Lake Club vor gazdui impreuna sapte turnuri, cu 663 de apartamente, 10 spatii comerciale si 853 de locuri de parcare, avand o suprafata construibila bruta (GBA) estimata de aproximativ 75.260 mp. In cadrul One Lake Club, clientii au acces la diverse unitati rezidentiale, incepand de la garsoniere si apartamente cu unul pana la patru dormitoare, pana la o colectie exclusivista de apartamente elegante cu gradina proprie si penthouse-uri spatioase cu tavan inalt, ferestre din podea pana in tavan si vederi panoramice catre lac, parc si oras. Optiunile de cumparare pentru apartamente includ cinci rate egale de 20%, platite pe parcursul perioadei de constructie, doua rate de 30% la semnarea contractului si 70% la livrare sau o optiune de plata anticipata de 100%.

One Lake Club va beneficia de solutii de eficientizare energetica sustenabile, respectiv de un sistem de tip geoexchange, unul dintre cele mai eficiente, din punct de vedere energetic, si mai curate, din perspectiva mediului inconjurator, si cele mai rentabile sisteme de utilizare a spatiului disponibile, acesta reducand semnificativ costurile pentru incalzirea si racirea spatiilor.

Localizat chiar pe malul Lacului Tei, One Lake Club se bucura de o pozitie excelenta pe harta Capitalei, cu acces rapid la Bd. Barbu Vacarescu, mijloace de transport in comun, zona comerciala One Gallery din cadrul dezvoltarii One Floreasca City, Aeroportul Otopeni si autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti. De asemenea, in vecinatatea dezvoltarii exista numeroase restaurante, hoteluri, zone comerciale si cladiri de birouri.

 

Membru executiv al Consiliului de Administratie

Victor Capitanu

 

  Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.