miercuri | 08 mai, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


STK EMERGENT, ADMINISTRATOR STK FINANCIAL SAI - STK

Raport trim 3 2023

Data Publicare: 15.11.2023 18:00:22

Cod IRIS: 31872

Cluj-Napoca, 15 noiembrie 2023

Comunicat Rezultate Financiare Trimestrul III 2023

 

Profit de 2.57 milioane lei pentru fondul STK Emergent in primele noua luni ale anului

 

Primele noua luni al anului s-au incheiat cu un profit de 2.57 mii lei din activitatea operationala pentru fondul STK Emergent.

Veniturile nete provin in proportie de 84% din castigurile nete din active financiare circulante evaluate la valoarea justa prin profit sau pierdere, 13% din dobanzi, 3% din dividende si 1% din diferente de curs valutar.

Activul contabil al fondului era de 80.9 milioane RON la sfarsitul lunii septembrie 2023, in crestere cu 2.29% comparativ cu finalul anului 2022.

Evenimentele cu un impact semnificativ asupra performantei fondului:

 

      ·         Evolutia Bursei de Valori Bucuresti si a indicelui BET;

·         Listarea Hidroelectrica care a generat un interes crescut si a dus la cresterea lichiditatii si a indicilor

 

Raportul trimestrial poate fi consultat incepand cu data de 15.11.2023 dupa orele 18.00 pe site-ul www.stk.ro sau la sediul STK FINANCIAL AFIA SA, precum si in link - ul de mai jos:



 Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.