luni | 13 mai, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Stiri Piata


VIROLA - INDEPENDENTA SA SIBIU - VIRO

Completare Convocare AGAO 26/27.04.2023

Data Publicare: 10.04.2023 12:13:11

Cod IRIS: 40437

Societatea VIROLA - INDEPENDENTA S.A. SIBIU

STR. RUSCIORULUI NR.2

J32/49/2008

CUI RO 23058320

ADRESA DE CORESPONDENTA: STR. STEFAN CEL MARE NR.152-154,

Birou nr. 6

ADRESA DE E-MAIL: viroindependenta@gmail.com

TEL:  0744608350

 

 

 

Completare Convocator AGOA

 

Administratorul unic al Societatii Virola - Independenta S.A. cu sediul in Sibiu, str. Rusciorului, nr.2, inregistrata la ORC Sibiu sub nr. J32/49/2008, CUI RO23058320, in conformitate cu  Legea nr. 31/1990, cu modificarile si completarile ulterioare, ale Legii nr. 24/2017, Regulamentelor ASF si dispozitiile Actului constitutiv actualizat, intrunit in sedinta din data de 10.04.2023, avand in vedere urmatoarele:

 

-  solicitarea Transilvania Investments Alliance S.A. transmisa prin adresa nr.2454/06.04.2023 prin care se solicita completarea ordinii de zi a sedintei Adunarii Generale a Actionarilor, convocata  pentru data de 26/27.04.2023 prin publicarea convocatorului in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a IV-a nr. 1375/23.03.2023 si in ziarul Bursa nr 55/23.03.2024  si pe site-ul societatii la adresa www.virola-independenta.ro. cu punctele:

a)   Aprobarea implementarii " Politicilor in vederea asigurarii unui management eficient al societatii";

b)   Aprobarea incheierii Actului Aditional la Contractul de Administrare incheiat cu Administratorul unic, conform proiectului de Act Aditional prezentat de actionarul Transilvania Investments Alliance;

c)   Desemnarea persoanei care va semna Actul Aditional la Contractul de Administrare incheiat cu Administratorul unic, in calitate de mandatar conventional din partea societatii.

 

Ordinea de zi a Adunarii Generale a Actionarilor completata va fi urmatoarea:

 

 

1. Prezentarea si aprobarea situatiilor financiare aferente exercitiului financiar 2022 pe baza Raportului auditorului financiar cu privire la verificarea si certificarea situatiilor financiare incheiate la 31.12.2022 si a Raportului de gestiune al Administratorului unic pentru exercitiul financiar  2022.

2.  Aprobarea descarcarii de gestiune a administratorilor pentru exercitiul financiar 2022.

3. Stabilirea indemnizatiei fixe pentru Administratorul unic pentru exercitiul financiar 2023.

4. Aprobarea implementarii " Politicilor in vederea asigurarii unui management eficient al societatii"

5. Aprobarea incheierii Actului Aditional la Contractul de Administrare incheiat cu Administratorul unic, conform proiectului de Act Aditional prezentat de actionarul Transilvania Investments Alliance

6. Desemnarea persoanei care va semna Actul Aditional la Contractul de Administrare incheiat cu Administratorul unic, in calitate de mandatar conventional din partea societatii.

7. Imputernicirea doamnei Ihora Daniela avand calitatea de salariat al societatii, sa indeplineasca formalitatile de inregistrare si publicare a hotararilor Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor.

 

 

Ordinea de zi completata a adunarii generale, modelul imputericirii speciale, formularele de vot prin corespondenta si proiectele Hotararii A.G.O.A., vor fi disponibile incepand cu data de 11.04.2023 pe site-ul societatii www.virola-independenta.ro. si la sediul societatii.

Celelalte aspecte privind organizarea si desfasurarea A.G.O.A., cuprise in convocatorul initial, raman neschimbate.

                       

 

 

                                    ADMINISTRATOR UNIC              

                        CONSTANTIN TEODORESCU

 

                       

 

 

 



 Print

Informatii furnizate prin IRIS, platforma de stiri a Bursei de Valori Bucuresti.

______________________

Bursa de Valori Bucuresti ("BVB") nu este responsabila de continutul acestui Raport. Emitentii ale caror instrumente financiare sunt tranzactionate pe pietele administrate de catre BVB au obligatia de a intocmi Rapoarte in conformitate cu prevederile legale si regulamentare incidente. BVB publica aceste Rapoarte in calitate de administrator al acestor piete, desemnat de catre ASF. In situatia in care, pentru informarea corespunzatoare a investitorilor, sunt publicate Rapoarte semnate de persoane diferite, sau cu informatii divergente, responsabilitatea juridica revine in totalitate semnatarilor respectivelor Rapoarte. BVB isi declina orice obligatie sau raspundere fata de emitenti sau terte parti, cu privire la realitatea, integralitatea si exactitatea informatiilor furnizate de catre acestia si distribuite de catre BVB. Utilizatorii website-ului au responsabilitatea de a verifica continutul rapoartelor. Orice raport (inclusiv orice prospect) care se adreseaza exclusiv unor persoane/tari specificate in acesta nu trebuie luate in considerare de catre persoanele / in tarile excluse. Termenii si conditiile, inclusiv restrictiile de utilizare si redistributie se aplica.


©2016 Bursa de Valori Bucuresti. Toate drepturile rezervate.