sâmbătă | 20 aprilie, 2024 |

Anunturi

Obligatiunile Nemo Express debuteaza pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare al bursei in 28 iunie

25.06.2021

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca luni, 28 iunie, obligatiunile Nemo Express intra la tranzactionare pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare (SMT) al BVB sub simbolul bursier NEMO23E. Compania Nemo Expres Logistic ofera servicii de curierat cu acoperire nationala, fiind infiintata in 2013, si are un numar de 1.087 de angajati si colaboratori, din care 330 sunt angajati direct.

Compania a incheiat in iulie 2020 un plasament privat de obligatiuni in valoare totala de 1.576.500 euro. Oferta include 15.765 de obligatiuni negarantate, denominate in euro, cu o valoare nominala de 100 euro fiecare si o rata fixa a dobanzii de 7% pe an, cu scadenta in 29 iunie 2023. Conform companiei, fondurile atrase vor fi utilizate pentru dezvoltarea activitatii, investitii in software, achizitii de mijloace de transport, combustibil sau angajarea de personal suplimentar, investitii care vor sustine cresterea numarului de clienti, a volumului de marfa transportat si implicit la cresterea cotei de piata. Listarea obligatiunilor Nemo Express a fost realizata cu sprijinul Intercapital Invest, in calitate de Consultant Autorizat.

Mai multe informatii despre companie sunt disponibile in memorandumul publicat pe site-ul BVB la acest LINK.