joi | 22 februarie, 2024 |
Starea pietei: INCHISA

Arena XT Terminal

InvestDirect ArenaWeb

InvestDirect ArenaWeb, aplicatie lansata pe 30 aprilie 2015, mareste gradul de accesibilitate al Bursei de Valori Bucuresti in randul investitorilor individuali. In acelasi timp, spreste portabilitatea platformei de tranzactionare Arena XT utilizand aceeasi tehnologie, nivel de securitate si fiabilitate. InvestDirect ArenaWeb reprezinta o modalitate facila de tranzactionare la BVB, indiferent de locatie, singura cerinta fiind acces la internet.

De ce sa utilizezi InvestDirect ArenaWeb pentru tranzactionare?

 • versiunea web portabila, flexibila cu interfata prietenoasa a aplicatiei InvestDirect ArenaDesktop
 • aplicatie de tranzactionare cross bcol-lg-12ser, functionala in cele mai utilizate bcol-lg-12sere si sisteme de operare, optimizata pentru Internet Explorer 10 (versiune minima), Safari, Chrome, Firefox, Opera
 • platforme: PC, tablete, smartphone
 • actualizari in timp real cu date de piata si operatiuni de tranzactionare , ce ofera adancime completa a pietei

Caracteristici

 • market watch, indici, tickeri
 • management de ordine: ordinele proprii pot fi modificate direct din fereastra care prezinta adancimea pietei
 • rapoarte diverse: tranzactii, portofoliu, rapoarte de activitate pe cont
 • grafice web-based (HTML5): line, OHLC,candlestick (serii zilnice si intraday)
 • tipuri de ordine
  • limita, la piata, fara pret (unpriced)
  • ordine hidden
  • good till date, FoK, FaK, good till cancelled, VFX
  • ordine contingente (Stop, If Touched, TAL)
  • valid for opening, auction, trading-at-last, closing

Avantaje pentru investitori

 1. Accesibilitate. Sistemul este accesat prin Internet, cu ajutorul unui calculator echipat cu un bcol-lg-12ser modern, precum si orice sistem de operare. Clientul se conecteaza la sistemul Arena XT al intermediarului pe baza datelor de acces furnizate de broker.
 2. Informatii in timp real. Toate operatiunile sunt efectuate in timp real. Confirmarile si mesaje de la sistemul central sunt, de asemenea, primite in timp real, fara a fi nevoie de a solicita noi informatii.
 3. Portofoliu. Functia "portofoliu" ofera o afisare consolidata a pozitiilor de numerar si instrumente pentru fiecare tip de cont administrat de catre utilizatorul curent. Portofoliul este evaluat in timp real de pretul de piata si profitul sau pierderea realizate sau care urmeaza a fi realizate sunt evidentiate.
 4. Monitorizarea activitatii. Clientul are posibilitatea de a monitoriza toate instructiunile executate pe contul sau, prin intermediul rapoartelor detaliate de ordine, tranzactii si operatiunilor de gestionare la nivel de cont.
 5. Analiza tehnica. Modulul de analiza tehnica ofera utilizatorilor posibilitatea de a elabora strategii de investitii pe baza informatiilor de tranzactionare si pe indicatori specifici pentru acest tip de instrument. Solutia de charting furnizata de TradingView.
 6. Securitate. Siguranta platformei si comunicarea intre terminal si platforma Arena XT, in ceea ce priveste autentificarea, autorizarea, monitorizarea accesului si criptarea traficului sunt implementate la standardele uzitate in industrie.
 7. Performanta. Viteza de executie pentru instructiuni si ordine este asigurata prin implementarea tehnologiei utilizate pentru ARENA-AUTOMATED EXCHANGE PLATFORM si in platforma de tranzactionare on-line.
 8. Usor de utilizat. Nu aveti nevoie de un manual de utilizare pentru a folosi acest software
 9. Date de piata in timp real. Incluzand adancimea pietei (adancime completa incluzand toate nivelele de pret) Datele de tranzactionare (date de piata) sunt afisate in paneluri precum indici, ticker sau market watch. Cele mai recente modificari sunt afisate cu o culoare de background diferita pentru a fi mai facil de urmarit.
 10. Tipuri de ordine. Toate tipurile de ordine implementate la Bursa de Valori Bucuresti la nivelul sistemului de tranzactionare sunt disponibile pentru end-client.
Futures Portfolio Level 2 Market Watch Orders Report Reports Sell Order Spot Portfolio Workspace sample Workspace sample 2 Trades Report